torstai 12. heinäkuuta 2018

Seuranhakusovellukset - uhka vai mahdollisuus? + 7 tipsiä!

- Nääh, ei mun tyyliä
- Oispa tän kanssa mätsi!
- Ohi, ohi, ohi
- Oi vitsi miten kiva bio-teksti!
- Uskaltaisinko mennä juttelemaan?

Tyypillisiä iskureploja, arveluttavia kysymyksiä, "moi-moi-mitäs sä-ihan jees, mitä sä-ihan okei"-tyyppisiä keskusteluja, perus small talkia, kumppanin löytämistä, kaverisuhteita, niistä ja monesta muusta seikasta nämä Tinderin ja Badoon tapaiset sovellukset on tehty. Mutta voiko sieltä oikeesti löytää jotain sellaista, mihin kyseinen sovellus on tarkoituksella tehty?Ensimmäinen steppi on uskaltautua juttelemaan jollekkin mielenkiintoa herättävälle henkilölle, tai vastaavasti vastata viestiin joka on tullut joltakulta keneen voisi tutustua vähän syvemmin. Tapoja on monia miten aloittaa juttelut, ja niiden etenemistapoja yhtä monta, kuin on keskustelijaakin. Jotkut keskustelut etenee tosi näppärästi ja nopeasti siihen pisteeseen että näkyillään toisia naamatusten, jotkut taas odottavat pidempään, ennenkuin tapaaminen järjestetään. Tapansa kullakin

.

Mulla itsellä henkilökohtaisesti on hyvinkin mielenkiintoisia kokemuksia, niin face to face-tapaamisista kuin erilaisista keskusteluista. Osa niistä on ollut hyvin vaivaannuttavia, tympäiseviä kun toinen puhuu vain itsestään, päällekäyvää (kirjaimellisesti ja ei-niin-kirjaimellisesti), ihan mukavaa kaverimatskua ja osan on toivonut katoavan maailman kartalta.  Mä itse koen, että tällaisessa treffailussa ja ihmisten tapaamisessa ei oo mitään pahaa, kunhan muistaa ne muutamat tärkeät nyrkkisäännöt.

1. Se toinen voi oikeesti olla kuka vaan.. (tää oli varmasti aika selkeä)
2. Ja väittää mitä vaan.. (jep, saatat olla deiteillä muka-sinkun-kanssa)
3. Ja näyttää miltä vaan.. (kuvat saattaa valehdella, etenkin jos ne on otettu muutama vuosi sitten)
4. Spottaile tätä sun deittiä aluksi jossain julkisella paikalla. (tääkin on aika selväpeli)
5. Pidä kaveria varalla pelastamaan sut jos epätoivo iskee tämän tapailukohteen kohdalla. (tää on hyvä! Aina jos ollaan samasta kaupungista, ja tapaamiskaveri onkin kamala, niin kaverille on hyvä osua äkillinen mahatauti tai muuta. Muualta kaverin tullessa oman hyvän kaverin tapaaminen on sulle itselle helpotus, saat jonkun kivan seuraksesi kestämään sitä ääliötä.)
6. Ole itse oma ihana kamala itsesi, on turha esittää mitään, mitä et oikeasti ole, se tulee kuitenkin jossain välissä vastaan..
7. Jos tiedät olevasi ujo, kerro siitä! Toinen varmasti ymmärtää. (tän mä teen joka kerta, jännittää ja ujostuttaa aina monesti aivan liikaa :D)

Ja nää kaikki ylläolevat jutut ja jonkin sortin neuvot ovat itse koettuja ja hyväksi havaittuja vinkkejä ja muistamisia.Tästä postausksesta piti tulla aivan täysin erilainen, minkä helmikuussa (!!) olin aloittanut. Mutta tällainen pintaraapaisu sovellusdeittailuun tälläerää. Mutta näillä tipseillä ja ajatuksilla eteenpäin, nauttikaa lämmöstä, yksin tai yhdessä ❤️


2 kommenttia:

  1. Minä on ollut mieheni kanssa 19v saakka, joten tämä deittisovellusmaailma on ihan vieras minulle. Onkin mielenkiintoista "vakoilla" tätä vierasta maailmaa sun postauksen kautta. Vaatii varmasti rohkeutta tavata face-to-face. Minulla menisi varmaan pupu pöksyyn :D

    Kiitos osallistumisesta Viikonlopun linkkirinkiin!

    VastaaPoista
  2. Tinderistä aikoinaan löytyi tuo kauniinpi osapuoli ja ihanan tyttäreni äiti. Toki, aika monet huonotkin treffit mahtui joukkoon, ennen tuota helmeä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?