perjantai 1. kesäkuuta 2018

Kesäkuun Selfcare-challenge!

Kesäkuu, ja oikeasti sekä virallisesti kesä. Mä ajattelin ottaa tämän kuukauden agendaksi itseensä keskittymisen, huolehtimisen ja välittämisen. Bongasin pinterestistä 30 days selfcare challenge:n, jota pyrin tämän kuukauden ajan toteuttamaan, ja viikoittain saatte pientä raporttia ja kuvatodistetta jokaiselta päivältä. 

Haaste sisältää hetkiä itsensä, läheisten ja jopa tuntemattomien ihmisten kanssa. Jokainen haasteen osa-alue jollain tavalla vahvistaa sua itseä. Sitä ei välttämättä kyllä heti tunnista tai huomaa, haasteen tarkoituksena on kuitenkin antaa niitä tärkeitä hetkiä vain ja ainoastaan itselle omaan elämään, jonkin pienen tai suuremman aktiviteetin parisa. 

Iskin tuohon alas tämän kyseisen haasteen, ja joka sunnuntai (kun haasteesta on täysiä viikkoja käyty) on "selfcaremomentti" ja tsekkaillaan mitä fiiliksiä viikosta on mulle syntynyt!

Ja hei, jotta homma ei menis liian tylsäksi, haastan just SUT tähän mukaan! Kertoile/linkkaile mulle juttuja matkan ajalta ja varrelta, mitä kaikkea sä oot keksinyt :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?