perjantai 8. kesäkuuta 2018

10+1 saliviisua

Helou helou!
Eilisen astetta syvällisemmän postauksen jäkeen on aika vähän keventää ja iskeä pitkästä aikaa teille musiikkipostausta! Tämän päivän aiheena on viisut, joita jumpalla ollessa kuuntelen. Mukaan on eksynyt suomalaista, ulkomaalaista, poppia ja räppiä. Tuota listaa kuunnellesa olen myös todennut että lista kävisi tooosi hyvin myös perjantai tai lauantai-illan viettoon, mikä on jollain tavalla ristiriitaista :D

Eniveis, tässä on 10 + 1 saliviisua, joista tykkäilen! Kerro toki onko tuttuja/tuntemattomia tai tuliko lisäiltyä omille listoille.LANKKUVIISU: (eli kokeileppa lankuttaa tämän biisin tahtiin eri variaatioilla, toimii!)

Ja koska te ja minä ollaan niin ihania, niin jaanpa tämän koko listan teille, jos alkoi kiinnostelemaan, mitä muuta yllättävää tai yllätyksetöntä mun listalta löytyy, enjoy!


2 kommenttia:

  1. Muutaman tunnistin tuolta listalta, kuuntelen jokseenkin erilaista musiikkia. Pitäis varmaan itsekkin kirjoittaa postaus musiikista! Omalta lenkkilistalta löytyy mm. uudempaa Scooteria (esim. Riot ja Burn), Arunan The End (Culture Code Remix) sekä Pendulumin Crush.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin kuunnella nuo kappaleet, jos löytyisi omallekkin listalle jotain uutuuksia :)

      Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?