maanantai 5. maaliskuuta 2018

Maaliskuun starttaava ämpärilista!

Heipäheii ja aivan ihanaa maaliskuuta teille kaikille!
Mulla on tällähetkellä niin hyvät fiilikset tästä tulevasta kuukaudesta, joten ajattelin hieman listata teille pientä ämpärilistaa siitä, mitä tällekuulle olisi tavoitteita.

♥   Tämän kuukauden ehkä jaetulla ykkössijalla oleva odotetuin juttu on ne paljn pohdituttaneet pääsykokeet. Päätös minne ja mitä hakemaan on vihdoin saatu tehtyä, ja nyt sit vaan odotellaan ja odotellaan, sitä materiaalin ilmestymistä, ja että pääsee lukemaan ja pänttäilemään ihan kunnolla.

2 – kopio


 Sitten se toinen ykkössijalla oleva juttu on ehdottomasti mun ja ihanan ystäväiseni kanssa tehtävä laivareissu Tallinnaan, tj12! Meidän reissut on ollut aina niin mahtavia, joistain pienistä kommelluksista huolimatta, mutta jotenkin tätä reissua, sitä odottaa ihan eritavalla kun näitä muita, jotenkin tuntuu etä tästä tulee ihan superristeily!

1 – kopio


♥  Nyt kun tuo helmikuu on ohitse, eivätkä treenailut aivan nappiin menneet, on hyvä aloittaa uusilla yrityksillä tätä maaliskuuta. Vähän oon luonnostellut yhä tekstiä näistä treenikuvioista, ja siihen kun saa vielä muutamat jutut kasaan, niin sen teille sittten julki tuo. 

3

  Tän kuun yhtenä isona tavoitteena on saada asioita enemmän aikaan, eikä vain pelkästään miettiä niitä, että voisin tehdä niin tai tän tai noin. Vaan aivan konkreettisesti tehdä niitä. 


♥  Saada koti vihdoin kuntoon. Tällä meinaan siis sitä, että vihdoin saisin loput tavarat roudailtua tänne uuteen kotiin, ylimääräiset kassit ja säkit jemmaan ja muutenkin enemmän omaksi kodiksi!

♥  Haluaisin myös tilata valokuvia. Mulla on huikeet määrät otoksia, jotka haluaisin ihan paperisena versiona itselleni ja sitä myöten myös jaettua niitä muutamille ihmisille. Toki nämä kivoja sisustuselementtejä myös olisivat.

5

Mites teidän muiden tavoitteet/ämpärlistat tälle kevään aloittavalle maaliskuulle? :)

8 kommenttia:

 1. Hyviä päätöksiä ja kaunis blogi :-) Ihanaa alkanutta viikkoa!

  http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa tätä viikkoa myös sinulle Janita :)

   Poista
 2. Tsemppiä luku-urakkaan! Sun blogi on niin ihanan motivoiva, tuli heti itellekin sellanen fiilis että tässä kuussa tehdään asioita pelkän suunnittelun sijaan :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Linda! Ihana kuulla, että saa motivoitua ihmisiä :)

   Poista
 3. mihin kouluun haet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveena olisi jonkinlaisia opetushommia lähteä opiskelemaan!

   Poista
 4. Hyvältä kuulostaa toi sun lista :) Itellä ois myös luku-urakka edessä ja vähän jo hirvittää tulevat pääsykokeet (VAKAVA) :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei suuresti tsemppiä sulle luku-urakkaan! :)

   Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?