sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Tammikuuta ja Helmikuuta!

Onpa aika oikeesti vierähtänyt, ja tuntuu että ei ole mitään konkreettista saanut aikaan, vaikka toisaalta on ehkä saanut aikaan sellaisia asioita, mitä ei niin pintapuolisesti huomaakkaan. Tammikuun loppu ja helmikuun alku on sujunut aika leppoisasti, treenailuja, lepäilyä, ihania ihmisiä, vähän pahaa mieltä ja romahduksia, uusia ajatusmaailmoja ja temppareiden tujottelua! Eli siis hyvinkin laidasta laitaan kaikkea mukavaa ja ei niin mukavaa.

Tänään ajattelin kertailla mun kuulumisia teille muutamien snäppikuvien muodossa, eli vähän vilausta mun arjesta ja meiningeistä muutamien sanojen kera, enjoy!

2 

1. & 2. Nää kuluneet viikot on sisältäneet aika paljon liikkumista, niin ulkona kuin salinpuolella. Etenkin nyt muutamina päivinä Jyväsjärvi on kutsunut mua hyvin vahvasti sekä myös pitkät ja intensiiviset salitreenit yksin tai yhdessä!

8 

3. & 4. Ton terveellisemmän elämäntavan vuoks on tullu myös nautittuu ja rentouduttua viinin, tanssimisen ja aivan huikeen seuran parissa, tää on sitä, mitä mä aina tarviin välillä <3

7

5. & 6. Nyt kun on ollut sitä aikaa, niin on tullut tehtyä semmosia juttuja, mitä ei normiarjessa oikeen ehdi tekemään. Tästä esimerkkinä piilaripäivät ja irtoripset sekä leipominen! Kiinnostaisiko teitä resepti näihin huippuhyviin pikasämpylöihin? 

9 

7. & 8. Tässä kanssa toinen juttu, mitä ilman, mä en selviäis, mun perhe ja pikkusisarukset <3 Mä yllätyin kun pikkusiskon kanssa  piirreltiin, ja tyttö rupes omaa nimeään ja mun nimeä kirjoittelemaan, ja aika samassa iässä, mitä itse tuli tehtyä. Ja tää käsikädessä-kuva ei oo aseteltu <3

6 

9. & 10. Tää ysikuvan moodi, on ehkä se, mikä mä ihan mielelläni ottaisin itelleni just nyt. Saisin aikaan tehtyä hyödyllisiä juttuja, liikuttua, ja tuntee oloa silleen "hyödylliseksi". Mutta eiköhän toi moodi iske tuossa maaliskuun alussa päälle, vinkvink! 

5 

11. & 12.  Oon semmonen ihminen, että mun elämään vaikuttaa ympäristö ihan hemmetisti. Jos mun ympärillä on paljon negatiivisia tunteita, pahaa mieltä, huonoa keliä, niin se heijastuu musta tosi vahvasti ulospäin. Nyt jotenkin kun aurinkoa on pilkoitellut enemmänkin, niin jotenkin fiilikset on sellaisina hetkinä olleet paljon positiivisemmat ja aurinkoisemmat! 

10

13. Tää on ihan hyvää jatkumoa tolle edelliselle kuvatekstille mitä nyt tässä pätkässä kirjoittelee. 
Ennen mulla oli silleen, että musta ei nähnyt yhtään sitä, että mulla on ihan paska fiilis, sellainen et kaikki nyppii, ahdistaa. Mut tässä nyt sen on itse huomannut, ja muutamien ihmisten huomauttamanakin sen, että musta näkyy se hyvä fiils. Tää kuva on taas sellanen, että oli ollu rankkoja edellisiä päiviä, mutta ihan pakko oli tätä huulipunaa kuvata, ja naamasta näkee, etten nauti. 
14. Ystävänpäivää tuli vietettyä hieman eritavalla, Helsingissä, ja oli kyllä ihan mukava, mieleenpainuva reissu!

1

15.& 16. Glowpartyt viime viikonlopulta, ihan huikeet meiningit, kun pilkunjälkeen vasta kotia pääsee nukkumaan! Ja tottakai tää huippumuikkeli mun seurana <3

4

17. & 18. Tuoreimmat kuvat meikästä, ja mä niin tykkään näistä! Tuon päivän fiilikset oli niin huiput ja mahtavan mageet että ihan ihmettelee. Mutta kivat kuvat, ei mulla muuta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?