sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuosi 2017 muutamina ajatuksina

Ei huhhuh millainen tämä vuosi 2017 on ollut. On tapahtunut niin paljon kaikenlaista, niin hyvää kuin huonoa, uusia juttuja ja vanhaa puurtamista. On aloitettu uusia juttuja ja saatettu vanhoja loppuun. Eräässä quotessa sanotaan, että vuosi 2017 on ollut elämäni parhain mutta samaal myös kamalin, ja voin allekirjoittaa sen aivan totaalisesti. Ajattelin purkaa teille vähän mun ajatusia tästä vuodesta ja vilauttaa ajatuksia tulevasta vuodesta 2018.

Koulu

Aloitetaan vaikka koulusta. Aika aaltoilevaa sen(kin) suhteen tänä vuonna ollut: painettu hommia ihan liian täysillä aamusta iltaan, sitten kulutaan loppuun, palaudutaan lähes puolivuotta ja sitten kantapään kautta oppineena saadaan hommat päätökseen kera stipendin ja hyvien arvosanojen. 

Tulevaisuus koulujuttujen suhteen on aika auki, haaveena olisi lähtea kouluttamaan itseään tuonne koulumaailmaan, mutta miten ja missä ja milloin on vielä pohdinnassa. Nyt haluaa vaan hetken hengähtää, keskittyä aivan kaikkeen muuhun kuin nenä koulukirjoissa kiinni olemiseen ja powerpoint-esitysten näpyttelyyn..

2

Treeni  ja hyvinvointi

Treenijutskissa ja omaan hyvinvointiin liittyvissä jutuissa on sentäs ollut himpun verran tasaisempaa kuin ehkä muilla elämän osa-alueilla, mutta se on ihan positiivista. Parikiloa vajaa 20kiloa jäänyt vuodelle 2017, ja oon siitä enemmän kuin ylpeä. Jotenkin kuulostaa ja tuntuu kliseiseltä sanoa, että olo tuntuu paljon paremmalta ja vahvemmalta, mutta niin se vaan on, se 18kg kuitenkin on jonkinmoinen summa mitä tästä friidusta on irronnut. Ja en pistä pahakseni sitä, että vaateostokset on mukavempia, vaatestressailut on vähentyneet ja samoin ulkonäköpaineilut. 

Vuonna 2018 toivon ja uskon että mulla on entistä enenmmän aikaa panostaa itseeni, ravitsemukseeni, treenailuihin ja muuhun hyvinvointiini. Uutta treeniohjelmaa heti vuoden alusta liikkeelle, samoin ruokavalio ja vahva tsemppaus

1


Blogi

Blogi on toinen mikä on kokenut hyvin vahvasti aaltoilua tässä tämän vuoden aikana, 55 postausta,kuukaudessa 0-10 postausta, mutta kuten olen sanonut, teen tätä omalla tyylillä ja tavalla, täydellisen epätäydellisesti. 

Vuodelle 2018 en lupaa blogin suhteen mitään. Oon just nyt niin epävarma jatkosta tämän kanssa, joten pikkusen tämänkin suhteen kaikki auki.

3

Oma koti

29.12. mä tein ehkä yhden isoimmista asioista tämän vuoden ja ehkä jopa oman elämäni aikana. Asioita eskaloitui tiettyyn pisteeseen erään ihmisen kanssa, ja minulle tuli sitten tarve etsiä itselleni uusi asunto ja muuttaa mahdollisimman pian. Nyt sitä sitten kirjoitetaan omassa uudessa pinessä 21 neliön tilaihmeessä tätäkin postausta, mun omassa kodissa. 

Kunhan saan kaikki kamat paikoilleen ja huonekalut kotiutettua, niin eiköhän tänne bloginkin puolelle jonkinlaista postausta tästä jo nyt rakkaaksi muodostuneesta yksiöstä ilmaannu! 


Siinä muutamien sanojen ja kuvien kera ajatuksia tästä vuodesta, tulossa teille vielä on vuoteni snapchatkuvina postaus, josta löytyy varmasti tuttuja kuvia ja jotain tuntemattomampiakin otoksia, mutta nyt tää tyttö alkaa valmistautumaan tähän uuden vuoden aattoiltaan, laittautumaan ja korkkaamaan pian skumppapulloa :)

Ihanaa ja rauhallista uuttavuotta jokaiselle <3


6 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja hyvää uutta vuotta! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, hyvät uudet vuodet sinnekkin 😊

   Poista
 2. Kiitos - hyvää uutta vuotta myös sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos, hyvät uudet vuodet ❤️

   Poista
 3. Hyvää Uutta Vuotta !

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät uudet vuodet sinullekkin Jasmin :)

   Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?