keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Kuulumisia ja valmistujaisintoilua!

Lokakuu, silloin viimeksi postailin teille tänne, mulla oli loppuvuodelle vinopino blogi-ideoita, joulukalenteri ja siihen postausideat ja aloitettua postauksia. Mutta ei, kaikki on jäänyt toteuttamatta, ja se harmittaa. Mutta koska tämä luonteenpiirteenänikin oiva ajattelutapa, positiivisuus, niin kokeillaas sitä kautta: JOS oisin pitänyt blogia nyt näiden viikkojen aikana mukana tässä kaikessa sählingissä ja säätämisessä, vikojen koulujuttujen ja kaiken muun mukavan ja ei niin mukavan kanssa mukana, voin sanoa, ettei olisi kyllä jaksanut. 

En todellakaan väitä, ettenkö rentoutuisi tai nauttisi tästä blogin kirjoittelusta, mutta ennen tätä pienimuotoista taukoa, blogin kirjoittaminen tuntui suureksi osaksi pakkopullalta, eikä näitä hyvänolon fiiliksiä syntynyt enää yhtään. Joten silloin jotain menee pieleen. Monet tekstien aloitukset tuli naputeltua, mutta sitten iskee jumi, stoppi ja epämiellyttävä tunne tekemisestä. Ei siis näin. 

2

Mutta nyt, uusilla voimilla, enemmällä ajalla taas mukana täällä, muutamia ideoita ja inspiraatioita, ja sitä aikaa, josta ollut suuri puute. Työharjoitteluni ja sitä myötä kouluni päättyy ensiviikolla, ja valmistujaisjärjestelyt ovat onnistuneesti ja ei niin onnistuneesti rullaamassa, joten ei mitään hätää enää, toivottavasti. Siispä, näyttö jäljellä, arviointikeskustelu, ihanien lasten hyvästelyt, yksi kouluton viikko, kenraaliharjoitukset, virallinen papereidenhakutilaisuus, joulu, ja sitten juhlistetaan läheisimpien voimin mun suoritusta ja onnistumista :)

Tosiaan, valmistujaisjärjestelyt etenee, paikka on varattu, kukka-asetelmat suunniteltu ja testattu, tarjoilut päätetty, kutsut lähetetty, mekko testattu, korkkareita koeajettu, kummitädin puheen pohdiskelua (hän siis on kirjoittanut puheen minulle, ja nyt jännitän, miten tsemppaan itseni niin, että en vollota tai pillitä..!) ja pientä jännittämistä siitä todistustenjakotilaisuudesta.

1

Mutta pääasiassa ihan hyviä fiiliksiä noista tulevista päivistä on, vaikka vähän vastoinkäymisiä tässä onkin ollut, mutta niiden yli survaivorataan (=selviydytään) ja toivon suuresti, että nuo hetket jäävät mieleeni loppuelämäksi :)

Lievittääkseni tätä pientä jännistystä, kertokaa te teidän valmistumisistanne, kuulisin niistä mielelläni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?