lauantai 9. syyskuuta 2017

Pettymyksien ensimmäinen viikko - vai oliko?

Yhteistyössä: Unelma Itsestä

Eka viikko Unelma Itsestä valmennusta alkaa olla läpi käyty, ja tunnelmat tästä ensimmäisestä viikosta ovat omalta osaltani hieman ristiriitaiset. Ei, valmennus tuntuu ja vaikuttaa aivan mahtavalta, coachit ovat aivan mahtavat materiaalit meille unelmiaan tavoitteleville naisille suunnitelleet ja koonneet, facebookissa oleva tsemppiryhmä on aivan uskomaton, mutta jokin mättää. Minussa itsessä. Mutta mikä?

Okei, myönnetään, että tämän ekan viikon aikana en ole päässyt valmennukseen mukaan aivan 100 prosenttisesti oman itseni kanssa. Olen tämän ekan viikon ollut melkein kokonaan reissussa, enkä ole päässyt treenailemaan, muuta kuin hyvin kevyitä kävelylenkkejä mummini kanssa, sekä joka iltaisia venyyttelyhetkiä kireille lihaksille. Mutta toisaalta, tämmöinen lepoviikko on tehnyt tälle tytölle ihan hyvää. Olen saanut keskittyä palautumiseen (terkuin melkein viikon kipeänä olleet takareidet!!), ravitsemaan kehoa, käymään läpi ajatuksen kanssa asioita, jotka ovat olleet vialla. Tämä ensimmäinen viikko on itsellä ollut valmennuksen osalta lähinnä korvien välissä tapahtuvaa. 

11

Tällä viikolla valmennuksessa käsiteltiin mm.  omia unelmia ja tavoitteita. Tässä eräänä iltana vietin pitkän tovin työkirjan parissa pohtien niitä omia unelmia ja tavoitteita, miettien että onkohan ne ihan ookoo tavoitteita ja unelmia, en kai haaveile liikoja tai liian suuria unelmia? Kuitenkin jokaisella meistä on omat tavoitteet, haaveet ja unelmat. Ne liityvät erilaisiin kategorioihin ja ajanjaksoihin. Jokainen tavoite on tavoittelemisen arvoinen, vaikka se välillä tuntuisi siltä, että ei hemmetti, enhän mä ikinä sinne tavoitteeseen pääse. Silloin on hyvä alkaa palastelemaan sitä omaa tavoitettaan. Pienempiin osioihin jolloin matka ei pääsisi tuntumaan aivan niin pitkältä.

Minkälaisia tavoitteita mulla sitten oman hyvinvointini suhteen oikein tällähetkellä on? Voin teille pientä sneak peekkiä omista unelmistani antaa, tai jotka haluan teille jakaa. En kaikkea, sillä jotkin unelmat ovat hieman yksityisempiä, joita ei ihan kaikille halua sitten jaella. Mutta tavoitteita, joita itselleni tälle neljälle kuukaudelle asetin ovat muunmuassa kehittyä itsevarmemmaksi ja tasapainoisemmaksi. Tykästyä oikein kunnolla siihen omaan minään ja kehoon, myös niinä hieman heikompinakin päivinä sekä saada aikaan pitkäaikaisia muutoksia muunmuassa omaan kehoon, mieleen ja ruokavalioon. 

10
Näissä maisesmissa kelpasi hengähdellä ja miettiä niitä omia juttuja <3

Joka tapauksessa, tämä ensimmäinen viikko tuntuu omalta osaltani suurelta pettymykseltä. Myönnetään että mukana matkaavat korkealle tavoittelu ja aina onnistumisesta haaveilu, joten se tekee tästä "pettymyksestä" vielä enemmän pettymyksen, mutta tarkemmin ajateltuna ja etenkin järjellä tsiigailtuna, tämä yksi viikko, on niin pieni, osa tätä valmennusta, vaikkakin todella tärkeä. Mutta ei tätä pitäisi niin vakavasti ottaa, mutta kuitenkin sitten aina vaan jostain kumman syystä haluaisi kaiken saada tehtyä niin hyvin, huolella ja aikataulussa, mutta enpä usko, että tämä aivan huippuvalmennus tähän ensimmäiseen viikkoon kaatuu, tulen sitten hieman jälkijunassa! :) 

2 kommenttia:

 1. Noihin haasteisiin ja tommosiin 'kuureihin' tai hetken valmennuksiin on tosi vaikea heittäytyä heti täysiä! Kyllä sä vielä sinne pääset, itsekin kn aloitin Keventäjät, en olis ikin uskonut et se ois oikeasti auttanut mua pudottamaan pysyvästi 7 kg! Koita uskoa itseesi ja siihen mitä teet :)

  ~ Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, onneksi valmennus on pitkä ja materiaaleja voi käydä läpi jälkikäteenkin, ja inspiroitua. Mutta hei, onnea tuosta painonpudotuksesta :)

   Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?