lauantai 26. elokuuta 2017

Viisi asiaa, joista olen kiitollinen juuri nyt

Aivan ensin suuret kiitokset edelliseen "raivopostaukseen" tulleista kirjallisista ja sanallisista palautteista/kommenteista ja kehuista. Tuon postauksen (jonka voit lukea täältä) jälkeiset fiilikset mulla oli todella tyhjentävät, samalla vähän jännittävät ja jopa ahdistuneet. Kamalalla kirjaimellisella tärinällä odottelin saanko jotain ihan päättömiä kommentteja, mutta teksti otettiin hyvin vastaan, eikä nyt tunnu edes pahalta, että tuollaisia juttuja tuli julkaistua ja kirjoiteltua. 
Mutta nyt tässä postauksessa en aio valittaa tai nipottaa, vaan kertoa teille asioista, joista juuri nyt olen kiitollinen. 

1. Ihanat ihmiset ympärillä
Tämä oli selkeä numero ykkönen, vaikka eihän nämä aiheet nyt missään järjestyksessä tietenkään ole. Jotenkin sitä tässä on hyvin pienen ajan sisällä alkanut tajuamaan entistä paremmin, kuinka ihania, tärkeitä ja itseä vaikeissa oloissa ja tilanteissa tukevia ihmisiä on ympärilleen saanut. Myönnän, että osaan olla joissain tietyissä tilanteissa aivan ja liian hankala ihminen, mutta eikö se ole merkki siitä, että on löytänyt ja saanut ympärilleen sellaisia ihmisiä, jos he tukevat ja auttavat tilanteessa kuin tilanteessa? 

2. Syksy
Parasta vuodessa, ainakin vuodenaikojen suhteen, syksy. Raitis, viileä ilma, saa pukeutua himpun verran lämpimämmin kuin kesällä, pimeä ja hämärä, kynttilät ja syksyn sävyt. Onneksi tämä ihana vuodenaika alkaa pikkuhiljaa saapumaan, ja sitä pääsee pikkuhiljaa ikuistamaan kuviksi.

IMG_9885
IMG_9713

3. Onnellisuuden tunne
Tämä on ollut nyt sellainen outotunne. Saatan alkaa yhtäkkiä itkemään jostain pikkujutusta, koska tajuan, kuinka onnellinen olen. Nytkin tätä kirjoitellessa räpsyttelen vaan silmiä ja kuumottelen poskia, koska oon vaan jostain ihan tietämättömästä syystä onnellinen. Ja kai sitä saa olla vaan, onnellinen vaikkei mitään kummempaa olisikaan? 
Pst. Anna Järvisen ja Olavi Uusivirran Nuori ja kaunis saa tällähetkellä kyynelkanavat varmasti auki. 

4. Tuleva yhteistyö
Tosiaan, reilun viikonpäästä, maanantaina 4.9. alkaa Unelma Itsestä onlinevalmennus, jossa olen bloggaajana päässyt mukaan. Jos et vielä ole kärryillä, mikä tämä valmennus on, käy lukemassa tämä postaus, ja pääset selville mitä seuraavien neljän kuukauden aikana alkaa tapahtumaan. Olen todella kiitollinen siitä, että minulla on mahdollisuus päästä mukaan tähän yhteistyöhön kehittämään itseäni, tsemppaamaan muita osallistujia ja tottakai näkemään tuloksia elämäni jokaisella osa-alueella. 

9

5. Blogikuviot
Täällä on pikkuhiljaa alkanut blogikärpänen elämään, ja ideoita blogin suhteen on jonkinverran. Hyvinvointi ja liikuntajutut lisääntyvät hyvin suurella todennäköisyydellä edellämainitun yhteistyön myötä, kuukauden suosikit palaavat tämän kuun lopulla "ohjelmistoon" sekä pienen ajan sisällä palaillaan mun blogihistoriassa vuosiavuosia taaksepäin. Ja eipä se 200 lukijaa kaukana ole, ja pientä arvontaa sen ollessa ajankohtainen olen järjestämässä. Joten stay tuned :)

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana postaus! Tämmöisiä hyvänmielenkirjotuksia on aina todella mukava lukea :) Se muistuttaa aina olemaan kiitollinen myös omassa elämässä tapahtuvista asioista.

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus!

  https://jabuvaan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja, tuli itsellekin hyvä mieli kun luki näitä :) Ja syksy on ihan munkin lempparivuodenaika, noi kaks sun syksykuvaa sai jo kunnon syksyfiiliksen päälle :D Ja toi on tosi tuttua et alkaa yhtäkkiä vaan itkemään kun tajuaa et kuinka onnellinen on, se on hassua! Innolla odottelen sun hyvinvointi- ja liikuntapostauksia :)

  https://enniaurore.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Sitä kunnon syysfiilistä odotellen :)

   Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?