sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Uutta postaussarjaa + tavoitteita syksylle!

Helouhelou! Aika on kulunut taas niin äkkiä, ja ihan just ollaankin jo elokuun puolella ja päästään pikkuhiljaa odottelemaan ah, niin ihanaa syksyä. Syksy on mulle uuden ajan alkamista, paljon enemmän kuin uusivuosi. Toki silloinkin tulee lupailtua vuoden ajaksi vaikka ja mitä, mutta mulla se syksy on jotenkin paljon enemmän sellainen uuden alku. Onko teillä samoja ajatuksia? 

Mutta tämän pienen alkujohdannon jälkeen päästäänkin itseasiaan, oon tässä mielessäni nyt heinäkuun ajan pyöritellyt pientä tai miksei suurempaakin postaussarjaa, liittyen hyvinvointiin, treenailuun ja terveyteen, liikkumiseen kuitenkin painoittuen. Pyrin kirjoittelemaan tätä postaussarjaa vähintään kerta viikkoon, mutta kuitenkaan mitään paineita ottamatta. Muutama ideanpoikanen mulla tässä jo on, mutta kommenttiboksi on aina auki, ja sinne saa heitellä ideoita ja ajatuksia, mitä haluaisitte lukea/nähdä/kuulla. 

a

Niinkuin tuossa sanoin, syksy on uuden ajan alkamista, niin myös mun treenailuaikana. Vanha sopimukseni edellisellä salillani päättyi kesäkuussa, ja nyt olen kesäkuun puolesta välistä tähän heinäkuun loppuun ollut ilman salitreenejä, ja pikkuhiljaa alkoi olla sellainen olo, että pakko päästä takaisin painojen kimppuun. No, tämä tyttö marssi salikaverinsa kanssa uudelle salille, tutustui, kirjoitti sopimuksen ja on nyt erittäin tyytyväinen.  Ensimmäiset hieman rennommat, mutta tietty tosissaan vedetyt treenit takana, ja huomenna, maanantaina starttaillaan sitten kunnolla Fitverstaan eräällä ohjelmapaketilla, joka tukee mun tavoitteita ja toiveita, mitä tässä alkaisi nyt tapahtumaan.. 

b

Ajattelin tämän ensimmäisen postaussarjan osuuden kertovan vähän mun tavoitteista ja ajatuksista, mitä haluan tälle syksylle/talvelle. Tämä kyseinen ohjelmapaketti on suunnattu sellaisille henkilöille, joilla on tavoitteena pudottaa painoa (check) ja muokata kehonkoostumusta (check). Eli toisin sanoen kolmen kuukauden aikana pyritään muokkaamaan kehoa mahdollisimman paljon, elikkä nyt ei tuijotella vain ja ainoastaan vaa'an lukemia, vaan ne katoavat sentit ovat tärkeässä osassa. No, mitä tavoitteita mulla sitten tälle syksylle löytyy? 

Saada elämäntavat jälleen järjestykseen, ja löytää ne rutiinit niin liikkumiseen kuin syömiseen, unohtamatta muuta oman itsen hyvinvointia.
♥  Saavuttaa ensimmäinen tavoitepaino, -20kg rikki. Vielä pari kiloa jäljellä!
♥ Vedenjuonti. Pääsin tässä hyvään vauhtiin talvella, mutta nyt kesän aikana se on valitettavasti uupunut ja unohtunut..
♥ Muistaa kehonhuolto! Venyttelyt ja rullailut joko kotona tai ryhmäliikunnoissa, eikä se liian kauan puhuttu hierojalla käyntikään ole varmaan mikään huono idea?
♥  Viimeisenä, ehkä hieman tyhjänpäiväisenä tavoitteena mulla olisi aikomuksena suunnitella jonkinmoinen treenipäiväkirja itselle, ja ehkä teillekin tänne sitten eräänä postauksena esille :)

Minkälaisia tavoitteita teillä on tälle syksylle ylipäätään/hyvinvointiin liittyen? Entä onko juuri sulla mulle jotain ideanpoikasta mitä tässä postaussarjassa haluaisit lukea? 12 kommenttia:

 1. Mulle syksy on myös aina uuden alun tuntua! Varmasti uuden lukukauden alkaminen on suurin syy, mutta mielen valtaava haikeus varmaan myös vaikuttaa. Ja aivan hurjasti tsemppiä sun tavoitteisiin!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi lukukausi on kyllä täälläkin yksi osatekijä, miksi tuntuu hyvältä aloittaa ns. puhtaalta pöydältä! Mutta tsemppiä sun syksyyn ♥

   Poista
 2. Tosi hyviä tavoitteita sulla! Mä jään ehdottomasti seurailemaan tätä postaussarjaa :)

  Mun syksyn tavoitteisiin kuuluu selän ehjänä pitäminen ja tukilihaksiston parantaminen entisestään, lihasmassan kasvatus ja stressitön elämä! Lisäksi semmoisena sivutavoitteena kierrellä maailmaa aina kun ehtii. Ja tietysti opiskella paljon, nyt opiskelen mm. pt:ksi, urheiluhierojaksi ja avoimessa yliopistossa liikuntalääketieteitä - kiirettä pitää mutta syksyn tullen iskee aina motivaatiopiikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla löytyy kanssa hyviä tavoitteita, itsensä fyysistä että henkistä ylläpitoa :) toi motivaatiopiikki on hyvin tuttu, iskee aina tännekkin, vaikka opiskelumäärä jonkinmoinen onkin! :)

   Poista
 3. Mullekin syksy on tavallaan niin kuin "uusi alku." Lupaan joka syksy panostaa enemmän kouluun tai aloittaa syömään terveellisemmin :D Noi lupaukset kestääkin yleensä jonkin aikaa, mutta viimeistään jouluun mennessä noi molemmat on unohtuneet :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulun aikaan/ viimeistään sen jälkeen uutenavuotena on hyvä alkaa tekemään näitä lupauksia uudelleen :)

   Poista
 4. Kiva ja motivoiva postaus :) ja musta ois tosi kiva, jos lisäisit sellasen "tykkäsin" napin esim postausten loppuun, esim sellanen sydän mitä voi painaa ja vieressä näkyy tykkäysmäärä. Tiiätkö mitä tarkoitan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! Ja joo tiedän mitä ajat takaa, tykkäisin siitä itsekkin kovasti, mutta valitettavasti juuri tähän ulkoasumalliin sitä ei voi asentaa, ja se on harmi :-(

   Poista
 5. Postaussarja nousta aiheista olisi kyllä todella kiva :-) Itse ajattelin palata lähinnä normaaliin treenausrytmiin ja saada arki rullaamaan tasapainoisesti!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on hyviä tavoitteita myös, rytmeihin palaaminen, ainakin itsellä on kesän jälkeen niin paljon helpompaa :)

   Poista
 6. Oikein hyviä tavotteita sulla! Kumpa itsekin osaisin ottaa itseäni niskasta kiinni ja painella salille ;D

  http://misslittlemarie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa, käy siellä tutustumassa ja tunnustelemassa miltä se tuntuu :) tsemppiä!

   Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?