keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Kesän 2017 asuhaaveet

Heippaheei! Vihdoin ja viimein ollan päästy nauttimaan siitä kesän mausta, siis ihan oikeasti. Allekirjoittanut ainakin, jo heti ensimmäisellä kunnon auringon paistekeleillä palaen. Kesään kuuluu auringon, kärpästen, jäätelön ja uimisen lisäksi tottakai myös kesäinen vaatetus ja asukokonaisuudet. Viime syksyn puolella kävin pientä syyskatsausta Espritin vaatemallistosta, ja olettekin kyseisestä postauksesta pitäneetkin aivan huikeasti! Jos kaipaat muistinvirkistystä aiheeseen, niin käy kurkkaamassa se täältä!

Minun kesän 2017 (unelmien)asukokonaisuuteen kuuluu tottakai mekot, mukavat urheiluvaatteet ja tietty asua kuin asua piristävät asusteet ja kokosin näistä kategorioista parit kollaasit. Inspiroitumisen hetkiä! :)


Dresses..


1. täältä 2. täältä 3. täältä 4. täältä 5. täältä

Kuten kuvasta saattaa huomata, mun tämän kesän mekkohaaveet on aikalailla sini- ja tummansävyisiä, off-shoulder-mallisia sekä jollakinlailla vyötäröstä nauhalla/vyöllä sidottuja. Olen haaveillut näistä off-shoulder- vaatteista niin kauan kuin muistan, siis kasiluokalta asti, saadessani ensimmäisen tämän tyyppisen paitani. Muita vaatimuksia sille oikealle mekolle on kankaan laatu, mitkään trikoomekot eivät tälle varrelle sovi, sillä sen jälkeen vaikuttaa erittäin herkästi, että olen kuin makkarankuoreen sullottu..  Omat suosikkini näistä ylläolevista mekoista ovat ehottomasti mekot 1 ja 4. Ensimmäisen mekon kiva kuvieointi ja vyöratkaisu vakuutti minut heti ja mekko numero neljän off-shoulder-malli sekä vyöratkaisu ihastuttivat. Myönnän, että kyllä kotiuttaisin itselleni nuo kolme muutakin mekkoa, aivan varmasti! 
Sportysporty!

1. täältä 2täältä 3. täältä 4. täältä 5. täältä 6. täältä

Vaikka kesän ajalta salitreenailu jää omalta osaltani pois nyt kokonaan yksittäisiä harjoituksia lukuunottamatta,  ovat treenivaatteet silti ahkerassa käytössä lenkkeilyn ja muun ulko- ja kotitreenin vuoksi. Omassa treenipukeutumisessani suosin kovasti värikkäitä ja erilaisia printtejä, mukavuutta sekä rentoutta. Esimerkkinä näistä ovat kollaasista löytyvät aivan ihanat urheilutrikoot (1&2), joiden printtkuvio ihastutti heti. Rentoutta löytyy jokaisesta kollaasin yläosasta. Treenipaidalle osoittamani, oikeastaan ainoa kriteeri on, että paidan tulee olla hieman löysempi ja mukavan tuntuinen, ei saa puristaa! Espritin mallistosta löytyikin mukavasti tälläisiä hieman malliaan isompia paitoja, joka jäävät tarkoituksella hieman isommiksi. Tämä on mielestäni urheiluvaatteissa puute, aina tehdään liian tiukkoja malleja, aivan varmasti löytyy muitakin "mukavuuden"haluisia treenipukeutujia kuin minä! Extrana mallistosta löysin vaatekappale numero kuuden, jonka haluan heti omaan vaatevarastooni; minun silmää miellyttävä hupparitakki, joka olisi varmasti mukava vetää kylmempinä kesäpäivinä päälle liikkeelle lähtiessä.
Details

1. täältä 2. täältä 3. täältä 4. täältä 5. täältä 6. täältä 7. täältä 8. täältä 9. täältä 10. täältä

Viimeisenä, mutta ei laisinkaan vähäisimpänä, ovat vuorossa asusteet. En ole mikään huippuasusteiden käyttäjä, mutta ne perusjutut tällekkin kesälle löytyivät. Näitä perusjuttuja ovat muunmuassa pitkät kaulakorut ja kellot!  Hankintalistalla olisi myös  uusi pikkulaukku, jonne mahtuisi kaikki oleellinen; puhelin, aurinkolasikotelo, lompakko ja jotain muuta pientä. Tämän kesän aikana olen ihastunut myös hiuskoruihin ja haluaisinkin itselleni käyttöön oman.   Toinen tämän kesän "oppimisjuttu" on ollut aurinkolasien käyttö. Tätä prosessia on helpottanut piilareiden mukaan tulo sekä vahvuuksilla olevat aurinkolasit. Tästä ensimmäisestä syystä haluaisinkin hamstrata vaikka kuinka monet kakkulat varastoon, ja etenkin nämä kollaasiin valitut aurinkolasit miellytävät kovasti!

Vielä on onneksi kesää jäljellä, ja vielä toivottavasti tulee kauniita päiviä, joten eiköhän näitä asuhaaveita ja toiveita pääse totuttamaan. Mitä mieltä te olitte kollaaseista? Mitkä vaatekappaleet/asusteet nousivat teidän suosikeiksenne?

4 kommenttia:

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?