tiistai 16. toukokuuta 2017

Q&A osa 1

BLOGI:

Mikä sai sut aloittamaan bloggaamisen?
Kauheaa alkaa miettimään sitä motiivia, mikä monia monia monia vuosia sitten oli alakouluikäisenä tälle blogin aloittamiselle. Tykkäsin silloin jo kirjoittaa, ja jotenkin ehkä tämä kuvaaminen ja silloin asioista höpöttäminen oli jotenkin luontevaa julkaista blogin kautta muille luettavaksi. Ja kivaahan tämä puuha toki oli, ja on edelleen. 

Miten blogisi on vuosien varrella kehittynyt?
- Mun mielestä vaan parempaan suuntaan, jotenkin se oma tyyli ja rutiini alkaa pikkuhiljaa blogin suhteen löytymään, taito kirjoittaa ja ilmaista asioita tarkoittamallaan tavalla vahvistuu sekä pikkuhiljaa näitä blogin ulkoasun koodailujuttujakin alkaa oppimaan!

Onko sulla "vakio-kommentoijia"? 
- Kyllähän täällä niitä muutamia ihania vakiokasvoja on kommentoimassa ♥

Kauanko oot blogannut?
- Ensimmäisen blogin aloitin kuutosluokalla, joten kivasti vuosia blogin parissa on kulunut!

Onko tämä ihan ensimmäinen blogisi, vai oliko sulla blogi ennen tätä? :)
- Blogeja on muutamia ollut ennen tätä nykyistä! Vanhoja (ja osittaain myös myötähäpeän tunteita aiheuttavia) juttuja voit lukea täältätäältä ja täältä!

Mikä bloggaamisessa on parasta?
- Itse saan parhaimman fiiliksen blogaillessa silloin, kun saan väsättyä uuden postauksen ja se saa lukijoilta hyvän vastaanoton! On myös mahtavaa saada ihanan positiivisia kommentteja ja hankalemmissa postauksissa sitä tsemppiä ja tukea. 

 Mikä on tärkein asia, mitä haluat tuoda julki blogissasi?
- Mulle on monesti sanottu näitä "oikun oot aina niin positiivinen"- kommentteja, ja varmaan se on se tärkein, haluan tuoda sitä positiivisuutta ja löytää ne hyvätkin puolet niistä negatiivisistakin jutuista, vaikka se välillä onkin ihan tajuttoman hankalaa. 

1

Mikä inspiroi sua bloggaamaan jatkossakin?
- Mua inspiroi tässä blogin pidossa se fiilis, minkä saan kun julkaisen jotain uutta ja pääsen vastailemaan uusiin kommentteihin. Samoin myös se, että haluan tehdä tätä, vaikka välillä taukojen kera! Toki myös muiden bloggaajien postaukset tuovat tietynlaista inspiraatiota omaan tekemiseen. 


Ootko tehnyt viedoita, tai onko aikomusta tehdä?
- Itseasiassa yksi video on tullut tehtyä (kääk..) ja sen voit käydä kurkkaamassa TÄÄLTÄ jos kiinnostaa! En ole ainakaan lähiajoiksi videoita suunnitellut, mutten kyseistä vaihtoehtoa kielläkään tulevaisuudessa.

Oletko ikinä katunut aloittaneesi bloggaamaan?
- Tähän on vastattava myöntävästi. Joskus, kun mikään ei muussakaan elämässä suju, niin koen jotenkin pientä painetta myös blogista. Pitäisi postata, pitäisi huoltaa blogia, pitäisi tehdä se, tämä ja tuo. Silloin sitä iskee se ajatus, että olisiko vaan parempi laittaa pillit pussiin?

Mikä on parasta, mitä bloggaaminen on sinulle tuonut?
- Itsevarmuutta ja kehittymistä ottaa kehuja ja positiivisia kommentteja vastaan! Minä siis itse olen tässä vuosien aikana sisäisesti kehittynyt, ja se on aivan huippu juttu! Tottakai siihen on ollut myös muita vaikuttavia tekijöitä, mutta blogi on tässä lähiaikoina ollut yksi niistä suurimmista. 

Missä koet parantamisen varaa bloggaamisen suhteen?
- Voisin joskus olla hieman akiivisempi ja monipuolisempi tämän blogin suhteen, mutta pikkuhiljaa!

Parasta valokuvaamisessa? 
- Se että saan keskittyä vain ja ainaostan siihen kuvanottohetkeen ja unohtaa kaiken muun. Niikuin eräässä blogitekstissä sanoin, tää on vähän sellaista aivot narikkaan-puuhaa!

Oletko koskaan miettinyt blogin lopettamista? Jos niin miksi?
-  Onhan se joskus mielessä pyörähtänyt, lähinnä silloin, kun tuntuu, ettei aikaa vain riitä tarpeksi, niin iskee sellainen turhautuminen. Olen sellainen tyyppi että jos aloitan jotain, niin teen sen täysillä loppuun, noh, aina se ei ole ihan kätevin ajatus, etenkään blogin parissa, jos aikaa ei vain yksinkertaisesti ole. 

2

MINÄ JA SUOSIKIT:


Mikä on sun kaikkien aikojen lempibiisi?
- Kaikkien aikojen suosikkini, joka löytyy tään hetken soittolistoiltakin on Haloo Helsingin ekalla albumilla julkaistu Mua Ei Oo ♥

Lempiruokasi tällä hetkellä?
- Pitkäaikainen ruokasuosikkini on aurajuustolohi ja perunamuusi!

Minkälaisista herkuista tykkäät eniten?
- Mä olen todella perso etenkin suklaalle, mutta myös muulle makealle. Joten kaikenmoiset makeat herkut on aika kova sana!

Lemppari biisi tällä hetkellä?
- Näitä kuunnelluimpia kipaleit tällähetkellä ovat Haloo Helsingin Terveisin mä, Blind Channelin Don't sekä Gasellit- yhtyeen Muistanks mä väärin?- rallatus.

Lemppari tapasi rentoutua?
- Kuunnella hyvää musiikkia ihan rauhassa, mielellään pimeässä makoillen. Toinen hyvä vaihtoehto on kirjoittaa kaikki mielessä pyörivät asiat paperille ja hengittää. 

3

Tämän hetken lemppari vaatteet/asukokonaisuus?
- Tämän hetken asusuosikki koostuu mustasta löysähköstä paidasta, vaaleanruskeasta hameesta + sukkahousuista sekä kenkinä Converseista!

"Asutaan molemmat näköjään Jyväskylässä. Tykkäätkö kaupungista ja mitkä on sun lempipaikkoja täällä?"
-Tykkään Jyväskylästä kaupunkina ihan mukavasti, Jyväskylä on sopivan kokoinen mulle, hyvät kulkuyhteydet ja tarjontamahdollisuudet! Lempipaikkani Jyväskylästä on ehdottomasti satama!

Mikä on sun lemppari meikkituote?
- Nyx:in kulmakarvaväri "Tame & Frame" on miltei päivittäisessä käytössä!

Mitkä on sun kolme lemppari liikuntamuotoa?
- Ei missään järjestyksessä, mutta lenkkeily, sali ja erilaiset ryhmäliikunnat!

Huhhuh, mikä homma! Tosiaan, vielä toinen osuus näitä kysymys-vastaus-juttuja olisi tulossa tässä pikkuhiljaa, kunhan saan kaikkiin kysymyksiin vastattua :) Kiitos jokaiselle kysyjälle!

2 kommenttia:

  1. Kivoja ja mielenkiintosia kysymyksiä sekä vastauksia :) Bloggaaminen on kyllä ihan parasta hommaa! Noi sun lempparibiisit oli mulle ihan tuntemattomia, joten meen ehottomasti kuunteleen ainakin ton haloo helsingin kappaleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä tsekkaamassa noi! :)

      Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?