lauantai 29. huhtikuuta 2017

Viisi vinkkiä uusista tilanteista selviytymiseen

1. Ole avoin kaikelle uusille ja erilaisille ajatuksille, mitä ehdotetaan. Tämä ei laisinkaan tarkoita sitä, että jokaikiseen vaihtoehtoon tulisi suostua ja olla kaikkeen myötyväinen, mutta pointtina pohtia vaihtoehtoja  ja haastaa itseä sillä omalta mukavuusaluelta poistumisella. 

2. Tämähän voisi vaikka tarkoittaa Tinder-tapaamista, RageCube-tavaroiden rikkomispeliä, baarireissua ja Kokoomusnuorten illanviettoa saman päivän ja illan aikana. Vain taivas on rajana, joten avarakatseisuutta voisi pitää hyvänä avainsanana tälle. 

IMG_0192

3. Huomioi pieni jännitys uusissa tilanteissa. Vaikka ihmiset, jotka tapaisit olisivatkin sinulle tuntemattomia, muista rentoutua. Ihmisiä hekin vain ovat ja illan/ajanvietosta tulee rentoutuessasi taatusti mukavempaa.

4. Hymyile ja juttele! Mikä olisikaan epämukavempaa kun istuisit hiljaa omissa oloissasi epäkontaktissa kaikkiin muihin? Voi olla, että juttelu on aluksi haastavaa, mutta aluksi pienikin kontakti, esimerkiksi nyökyttely ja ihan vain hymyily voi olla tie siihen, että juttelusta tutntemattomampien henkilöiden kanssa tuleeki ihan siedettävää,  jopa mukavaa!

IMG_0225

5. Jos olet samanlainen jännittäjä ja stressaja kuin minä, tyhjänpäiväiset vessareissut voivat olla hyviä vaihtoehtoja. En missään nimessä tarkoita sitä, että sinun tulisi ramapata vessassa vähän väliä, vaan aina kun tulee tunne, että nyt tarvitsee hengähtää. Kylmä vesi raanasta on silloin kova juttu. Itseä rentouttaa ja helpottaa kylmän veden sively kaulavaltimolle ja ranteille. 

IMG_0208

Tällaisia vinkkejä tällä kertaa. Ihan hyväksi ja kokeilunarvoisiksi todettuja, joten avoimesti, rennosti, mutta kuitenkin vahvalla omalla mielellä kohti uusia tuttavuuksia ja tilanteita. Koskaan ei voi tietää, mitä tapahtuu, jos ei kokeile ja ylitä omaa itseä.  


12 kommenttia:

 1. Oikein mielenkiintoinen postaus! Itse harrastan hyvin paljon noita tyhjänpäiväisiä vessareissuja :D

  http://misslittlemarie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsellä ne ovat aina silloin tällöin käytössä :D

   Poista
 2. Hyviä vinkkejä ja toimiviksi omassakin elämässä todettuja! :) Uusi lukija hei, jään seuraamaan sun blogia, kirjoitat tosi mukavasti.

  VastaaPoista
 3. tosi hyviä vinkkejä, etenkin tuo kylmä vesi ei ole tullut itselle koskaan edes mieleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa joskus tilanteen tullessa kokeilla, itsellä ainakin auttaa! :)

   Poista
 4. Hyviä vinkkejä! Aivan ihana ulkoasu muuten! <3

  ainoaxberg.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Hyviä vinkkejä, täytyy pistää tämä tyhjänpäiväiset vessareissut korvan taakse sopivaa käyttötilannetta varten :D

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintonen ja hyvästä aiheesta tehty postaus! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?