perjantai 21. huhtikuuta 2017

Millainen se unelmien koti voisi olla?


Bedroom ideas


Livingroom ideas


Kitchen ideas

Kuten pari postausta sitten vähän vihjailinkin, että jotain isoa ja jännää on tapahtumassa, ja nyt voin siitä hieman teille paljastella lisää! Vihdoin ja viimein pääsen muuttamaan omaan kotiin ♥ Sisustus- ja innostuskärpänen on puraissut tätä tyttöä aikas kovasti ja sen sekä erään toisen unelma-keskustelun johdosta ajattelin jakaa teille vähän ajatuksia millaista siellä mun unelmien kodissa voisi olla. Varmastikin tähän uuteen asuntoon jotain pieniä palasia näistä kollaaseista tulee, sillä periaatteella näitä aloin rakentelemaan. 

Jotain modernimpaa ja uutta, jotain vanhempaa ja simppeliä mutta ei kuitekaan tylsää. Tulevan kodin värimaailma on aika lämminsävyinen ja rusehtava, ja sillä ensimmäisellä käyntikerralla rakastuun asunnon lämpöisyyteen ja kodikkuuteen. Ihanaa kun kerrankin saa käydä läpi joka ikisen tavaran ja karsia sitä materiaalia pois sisustuksesta ja muutenkin elämästä, tekee ihan hyvää!

6 kommenttia:

 1. Onnea muuttoon ja toivottavasti saisit sisustettua omanlaiseksesi asunnon. Kiva postaus oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa toivon, ihaaa kun pystyy näitä sisustus juttuja aloittamaan ns. "alusta" :)

   Poista
 2. Onnea sitten uuteen kotiin! Sisustus on kyllä ihan tosi kivaa, ja noi postaukset kollaasien sisustukset näytti kyllä tosi samantyylisiltä kuin itsekkin tykkään! :)

  Vilma´s

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanalta kuulostaa ja onnea uuteen kotiin jo näin etukäteen! Itsekin olen juuri suunnitellut toteuttavani jonkinnäköisen sisustushaavepostauksen, joten tätä oli todella kiva lukea ja ihastella kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Sisustus juttuja on kyllä ihana lukea, varsinkin kun se on itselle nyt niin ajankohtaista :)

   Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?