lauantai 4. maaliskuuta 2017

Mitä kaikkea on tapahtunut? - Your Choice Valmennuksen puoliväli

Yhteistyössä: Your Choice Valmennus

Heippahei! On kulunut reilut viisi viikkoa siitä, kun pääsin mukaan Your Choice Valmennuksen 10 viikon mittaiseen INTENSIVE- valmennukseen. Nämä viikot ovat sisältäneet paljon kaikkea uutta, paljon uusia oivalluksia ja ymmärryksiä oman hyvinvoinnin ja elämän suhteen. Nämä viikot ovat olleet hyvin mielenkiintoisia, monipuolisia ja toisaalta myös sisältäneet hieman omalta mukavuusalueelta poistumista. Mutta kuitenkin viikot ovat olleet kannattavia ja positiivisia ajatuksia herättäviä.

1

Huomaan kyllä että jotain pieniä muutoksia, niin henkisiä kuin fyysisiä on tullut. En esimerkiksi stressaa syömisiäni niin pahasti, kuin valmennuksen alussa. Tähän on auttanut kovasti sääntö 80% "oikein"/terveellisesti, 20% vapaammin. Tätä sääntöä suosittelen siis muillekin! Fyysisinä muutoksina on tullut painon putoaminen, sekä omat ja muiden huomiot kasvojeni kaventumisesta, huippua! On aivan mahtavaa, kun asetin tavoitteita itselleni valmennuksen alussa, ja ne alkavat täyttymään. Toinen aivan huippujuttu, se tärkein, että tämän valmennuksen myötä olen pikkuhiljaa päässyt kohti niitä terveellisempiä ja järkevämpiä elämäntapoja!

3

Näihin kuluneisiin viikkoihin on sisältynyt vaikka mitä ravinnosta ja erilaisista liikuntamuodoista minuun itseeni ja itsetuntooni. Tämä viimeisimmäksi mainittu teema on osoittautunut suosikiksi. Oli toisaalta hyvin hämmentävää, mutta toisaalta taas hyvin huojentavaa päästä miettimään sitä omaa itseä, omia luonteenpiirteitä sekä fyysisiä ja henkisiä heikkouksia. Tämän viikon tehtäviä pohtiessani, ymmärrykseni omasta itsestä vahvistui ja ehdottomasti myös se, että elämäntapamuutos on vain niin paljon muutakin kuin pelkkää ravitsemusta ja liikuntaa! 

2

Kiinnostuitko juuri sinä tästä valmennuksesta? Käy tutustumassa Your Choice Valmennukseen näiltä sivuilta:

Your Choice Valmennuksen facebook-sivut
Your Choice Valmennuksen kotisivut
Your Choice Valmennuksen instagram-tili


6 kommenttia:

 1. Hei kuulostaapa hyvältä! Mä käytän kans syömisessä ton tyyppistä ajattelutapaa et 80/20 ja se kyllä toimii :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, olen samaa mieltä sun kanssa, tässähän ei millään dieetillä olla, sitä elämänapamuutosta tehdään! :)

   Poista
 2. Mua kiinnostaa toi valmennus ihan mielettömästi, oon tutkinu heidän kotisivujaki jo, mut valitettavasti itellä ei vaan löyty sitä ylimäärästä 99e laittaa tollaseen valmennukseen just nyt.. Mut aion kyllä ehdottomasti ottaa ton kun koulut loppuu ja oon pääsääntösesti töissä! Kiitos paljon siitä et oot vinkannu tästä täällä! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suosittelen erittäin lämpimästi! Valmennuksen pystyy maksamaan kahdessa erässä, jos se ollenkaan helpottaa tilannetta. Tosiaan olen ollut todella tyytyväinen saamiini laajoihin materiaalipaketteihin ja reseptikokonaisuuksiin. Valmentajat ovat myös ihan huipputyyppejä ja heihin voi ottaa kontaktia milloin vain! :)

   Poista
 3. Toi valmennus on alkanut itseäkin kiinnostamaan, sen verran paljon kehuja on tullut luettua :) Tommosella valmennuksella voisikin saada niitä tuloksia aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkuin edellisellekin kommentoijalle vastailin, niin voin suositella lämpimästi! Valmennus muotoillaan juuri sinulle itselle sopivaksi, ja itse olen ainakin huomannut niin fyysisiä kuin henkisiä muutoksia! :)

   Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?