lauantai 4. helmikuuta 2017

Perjantaifiiliksiä mun kanssa!

Heippaheei! Nyt on ollut sellainen elämäntilanne, että blogi on ollut sellainen sivuseikka. Viimeaikoina on ollut aika hankalaa, ja on pitänyt konkreettisesti laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. Koulu, mieli, ihmiset, liikunta, ruokailu, blogi, muu elämä. Tuntuu, että pää meinaa välillä hajota ja hermoromahdus on ollut pari kertaa enemmän kuin lähellä. On siis tuntunut paremmalta olla hiljaa täälläpäin, vaikka postausideoita olisikin vaikka muille jakaa! Mutta puhuminen, se on auttanut, joten hyvät ihanat ihmiset, puhukaa jos teitä ahdistaa tai stressaa.. Ihan sama olisiko se huoltaja, paras ystävä, psykologi tai vain anonyymisti jollekin, niin puhukaa, älkää patoko niitä asioita sisäänne. 

Mutta nyt aiheeseen! Tuossa jonkin aikaa sitten päätin, että olisi piiitkästä aikaa my day- postauksen aika, ja toteutinkin sen tuossa tammikuun lopuilla, 27.1. Nyt olisi sen aika joten pääsette kurkkailemaan, mitä mun tuohon perjantaihin kuuluikaan..

1

Tiiättekö sen tunteen, kun saisi nukkua, mutta sitten ei nukutakkaan? Jep, kympin aamu ja herätys olisi siinä kahdeksan aikoihin, mutta tämä tyttö herää jo ennen kuutta! Ja ihan pirteänä.. Olipa ainakin aikaa sitten vähän kuvailla, kattella netflixiä ja harjoitella ranskalais/hollantilasia lettejä.. mutta ihan kivat noista tuli, vaikka rankan käsipäivän jälkeen oli aika hankalaa..!

2

Sitten kohti koulua! Mua niin raivostuttaa noi päivät, kun raahaudut koululle puoleksitoista tunniksi ja sitten takaisin kotiin.. Tuona samaisena päivänä oli siis tuollainen puolentoista tunnin työelämätaitojen setti. Kelan postia on yleensä niin raivostuttava saada, mutta nyt ei!

3

Ennen yhteistä illanviettoa Ilonan kanssa päätettin käydä nykäisemässä yhdessä jalkatreenit, mutta ei siitä oikein mitään tullut, kun molemmilla oli ajatukset tulevassa illassa! Kuitenkin treeni tuli vedettyä ja Ilonan vetäessä viimeisiä liikkeitä, niin mulla oli aikaa ottaa saliselfieitä, joita en ikinä edes oikeestaan ota! Mutta muistoja vähän..

4

Vihdoinvihdoinvihdoin kauppaan ruoka(ja viini)ostoksille! Ajatuksena siis väsäillä jotain terveellisempää, mutta kuitenkin herkullista ruokaa..! Voin sanoo, että jo tuossa vaiheessa oli ihan hemmetinmoinen nälkä, ja ruoasta ei tietoakaan vielä..

5

Pitkän odotuksen ja hieman turhautumisenkin jälkeen saatiin ruokaa ♥ Tehtiin siis bataattiranskalaisia ja kanaruishamppareita. Hoksasin tuossa kokkailun lomassa yhden valmistujaislahjatoiveen; viinilasit! Todella tyylikkäästi litkittiin valkkarit Taika-mukeista, mutta menihän se noinkin! Ihan järkyttävä ähky tuli, kun ei malttanut syödä rauhallisemmin, koska niin kamala nälkä.. ei siis näin!

6

Sitten hieman naamaa ja tukkaa minttiin! Oikeinoiken piiitkän kaavan mukaan meikkailtiin ja höpöteltiin melkein kaikesta. Aloin miettimään, että ihanaa pitkästä aikaa jutella ihan kunnolla. Ei mitään salilla höpöttelyjä, vaan ihan kunnolla ja ajan kanssa. Tajuttiin Ilonan kanssa, että meistä on niiiin vähän mitään yhteiskuvia, joten korjailtiin tuota asiaa molempien puhelimiin..!

7

Kun oltiin vihdoin ja viimein valmiit, niin suunnattiin tuonne Jyväskylän iltaan/yöhön. Muutamat otettiin, juteltiin, naurettiin ja kikateltiin, katseltiin ihmisiä ja todettiin että näitä iltoja tarvitaan todellakin enemmän! Kokonaisuudessaan mulla oli ihana päivä ja vielä ihanempi ilta. Oli ihan mahtavaa päästä vähän rentoutumaan ja hölläilemaan, koska koulu ja muu on vienyt aika kovasti voimia. Tuon illan naurujen kera jaksaa vähän paremmin :)

8 kommenttia:

 1. voi apua, nää my day -postaukset on ihan parhaita! :-) kiva päivä sulla varmasti ollut!<3

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tällaisista kanssa, oli jo aika tehdä tämmöinen piiitkästä aikaa! (=

   Poista
 2. Niin tykkään myday postauksista! Aina ei olekkaan aikaa bloggailla, itsekki tultu huomattua. Mutta ihanaa kun oot taas täällä. Ihanaa alkavaa viikkoa Heidi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, asioita on laitettava aina vähän tärkeysjärjestykseen, mutta nyt jos helpottaisi tuon koulun suunnilta.. :)

   Poista
 3. My day-postauksia on niin kiva lukea :) Oi vitsi, haluaisin pitkästä aikaa JYväskylän yöhön :)

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus, tosi hyvin toteutettu! Mullekki on niin tuttua tuo, että kun saisi nukkua pitkään herääkin kukonlaulun aikaan :D
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Joo, silloin kun sais nukkuu, niin ei sit nukuta ja toisin päin, raivostuttavaa :D

   Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?