keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Se on minun valintani - Your Choice Valmennus 2017

Yhteistyössä: Your Choice Valmennus

Nyt on sitten sen aika, mitä olen odottanut viimeiset kaksi viikkoa. Saan kunnian olla yhteistyössä Your Choice Valmennuksen kanssa heidän naisille suunnatussa 10 viikkoa kestävässä INTENSIVE-hyvinvointiverkkovalmennuksessa, huippua!

Mikä se Your Choice Valmennus sitten oikein on? Your Choice Valmennushan ei ole missään nimessä mikään dieetti vaan elämäntapamuutos. Valmennuksen tavoitteena on tarjota asiakkaille yksilöllistä ja laadukasta valmennusta, jossa keskitytään 10 viikon ajan erilaisiin hyvinvoinnin osa-alueisiin jotka liittyvät niin fyysiseen kuin psyykkiseen hyvinvointiin. Eli ei mitään verenmaku suussa treenaamista, tiukkoja kuureja tai totaalista kieltäytymistä jostain. Ainoastaan fiksuja valintoja niinkuin Your Choice Valmennuksen nettisivuilla kerrotaankin.

2
1. Erään päivän aerobiset! 2. En ois koskaan uskonut, että jaksaisin vetää aika korkeilla sykkeillä tuon 45min crosstrainerilla! Kehitystä siis tullut (:

Miten se Your Choice Valmennus eroaa sitten sieltä niin monien monien monien muiden valmennusten joukosta? Positiivisella asenteella, yksilöllisyyttä korostamalla, hyvinvoinnin kokonaisvaltaistamisella sekä valmentajien tiiviillä läsnäololla koko valmennuksen ajan! Tämä yksilöllisyys ilmenee valmennuksessa hyvin siten, että jokaiselle valmennukseen osallistuvalle laaditaan henkilökohtainen liikunta- ja ruokasuunnitelma sekä muut tavoitteet ennakkomateriaalin pohjalta. Tuossa ennakkomateriaalissa kysellään hyvin paljon kaikenlaista, ja siihen kannattaa oikeasti varata aikaa, jotta saat juuri omiin tavoitteisiisi sopivan valmennuksen. Tämä on ollut tähän mennessä yksi suosikkijuttuni tässä valmennuksessa näiden muutaman päivän aikana, koska tämä on juuri minun toiveille ja tarpeille suunniteltu muutos.

Tosiaan kuten tuossa äsken mainitsin, niin tällä hetkellä muutaman päivän valmennuksen jälkeen olen ollut todella tyytyväinen. Siis ihan oikeasti. Sain ensimmäiset materiaalit sunnuntaina, ja intopiukeana aloin selailemaan sitä kaikkea materiaalia, jota sain. Okei, luin ne aika monta kertaa sen illan aikana, jotta sisäistäisin mahdollisimman paljon tuosta paketista, mutta noihin on aina helppo palata ja niin on myös palattu. Erityisen tyytyväinen olen ollut tuohon ravitsemuspakettiin. Todella paljon tietoa, reseptejä ja vinkkejä. Nyt ruokailut on sujuneet paljon helpommin ja stressaamatta sekä innostuneemmin! Paria minulle uutta resepitiä on kokeiltu ja uusi rakkauteni onkin tuorepuurot, kiitos Your Choice Valmennuksen ♥

1

Tavoitteinani tälle 10:lle viikolle on monipuolistaa mun ruokavalioa, löytää se hieman parempi tapa tuohon herkutteluun, kehittää mielelliseltä puolelta itsetuntoa sekä oman itsensä arvostamista. Myös painon pudottaminen ja kunnon kohottaminen ovat osana tavoitteita tälle valmennukselle. Näitä tavoitteita kohden ja hyvällä fiiliksellä eteenpäin näitä kymmentä viikkoa ja sen jälkeen loppuelämän ajan. Minun ajatteita valmennuksesta kuulee täällä blogin puolella erilaisten postausten merkeiss ja jos mieleesi juolahtaa jotain kysyttävää niin laita ihmeessä kommenttia!

Jos kiinnostuit Your Choice Valmennuksesta, niin käy ihmeessä tutustumassa heidän nettisivuihinsa ja sosiaaliseen mediaan näistä linkeistä:

12 kommenttia:

 1. Tsemppiä valmennukseen ja tuo bataattiporkkanamuusi kuulostaa erittäin herkulliselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja se myös maistui hyvältä :) vähän vaihtelua sille ainaiselle perunalle/riisille/pastalle!

   Poista
 2. Oo kuulostaa jännältä! Tsemppiä multakin valmennukseen :) Mä en ole edes kuullut mistään tuorepuuroista ennempää :'D Täytyypä mennä googlettelemaan!

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, on muuten hyvvee (=

   Poista
 3. Oi kuulostaa tosi mukavalle tavalle tehdä pientä elämäntaparemppaa :) Tuo bataattiporkkanamuussi näyttää herkulle ♥

  ♥: Ane

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihan huikeelta toi valmennus, pitääpä itekin tutustua tähän vähän paremmin :) Ja innolla odotan tuleviakin valmennukseen liittyeviä postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä kurkkimassa heidän nettisivujaan! (:

   Poista
 5. Niin iloinen sun puolesta että pääsit mukaan!<3 Kuulostaa todella ihanalta valmennukselta, sellainen mitä itsekkin voisin kokeilla. Tsemppiä ihana Heidi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kanssa niin innoissani! :) pus sinne Harriet!

   Poista
 6. Kiva lukea muidenkin kokemuksia tuosta valmennuksesta, mihin itsekin pääsin mukaan! :) Parasta tuossa on juuri se tietty rentous ja positiivinen meininki, ja itsekin oppii kuin huomaamatta valitsemaan kaupassa sen fiksumman vaihtoehdon. Tsemppiä jatkoon - tulevat viikot tulevat varmasti olemaan palkitsevia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä sun kanssa! Tsemppiä sullekkin tuleville viikoille ♥

   Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?