maanantai 2. tammikuuta 2017

Heidin liikuntaprojektista: vuosi 2017

Vuosi vaihtui ja nyt uusin kuvioin ja voimin tän liikuntaprojektin/elämäntapamuutoksen pariin. Tosiaan uusia kuvioita sen verran ois tulossa, että ootan niitä nyt niin innolla että..! Eli, pidemmittä puheitta, päästän teidät tästä "jännityksestä" kertoilemalla hieman tämän vuoden pläänejä. Tuossa marraskuun aikana eksyin Fitverstaan nettisivuille, ja hetken ihailtuani päädyin tilaamaan sieltä ohjelmapaketin. Valinta muutaman paketin välillä oli vaikea, mutta päädyin bikini-nimiseen ohjelmapakettiin. Ohjelmapaketti pitää sisällään kolmijakoisen treeniohjelman, joka painoittuu erityisesti olkapäihin, pakaroihin ja keskivartaloon. Mukana myös extratreenejä, aerobiset lisät sekä ohjeita ruokavalion koostamiseen. Ohjelma kestää sen 12 viikkoa, joten tiukat viikot tulossa :)
1

Jotta myös aerobinen kuntoni kehittyisi, niin tavoitteena vuodelle 2017 olisi myös sen kehittäminen. Jos on tavoitteita, pitää olla myös suunnitelmia, jotta sen voi saavuttaa! Olen ajatellut, että kävisin vähintään kerta viikossa tekemässä intervallitreeniä juoksumatolla tai crossarilla tai sitten sykettä nostavalla ryhmäliikuntatunnilla. Vähän fiiliksen mukaan siis! Tavoitteena myös käydä kerran viikossa kehonhuoltotunnilla joko syvävenyyttelyssä tai rullailu+venyyttely-tunnilla! :) Tottakai lepopäivä pitää viikossa olla, ja siitäkin on pidettävä huoli.. Ajatuksena siis kolme salitreeniä ohjelman mukaisesti + vähintään yksi aerobinen treeni ja yksi kehonhuolto! 

3

Kirjasin tänne blogin puolelle syysloman liikuntoja (click!) ja se tuolloin vaikutti itsestä ja toivottavasti myös teistä kivalta, niin olenkin pohtinut tästä sellaista, että jospa tekisin tuosta tänne blogin puolelle ihan viikoittaisen rutiinin. Kirjoittelisin siis teille tänne joka sunnuntai vähän viikon liikuntafiiliksiä ja miten oikein olen liikkunut.. Myös jonkinmoisia ruokapostauksia olisi tulossa sisältäen reseptejä, ruokapäiväkirjaa..
Olisiko teillä jotain toiveita aiheeseen liittyen, mitä haluaisitte lukea? Kysymyksiä ja ehdotuksia otetaan avosylin vastaan! :)

12 kommenttia:

 1. Tsemppiä Heidi<3 Täälläkin yritetään liikkua enemmän, ehkäpä pikkuhiljaa motivaatio nousis:D

  VastaaPoista
 2. Hei hulluna tsemppiä sulle :) Voi kun itseeni purisi taas sporttikärppänen. Noo eiköhän sekin vielä joskus puraise ;) Jään seuramaan ja tsemppaamaan sua!!

  http://jennasus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Huippuisot tsemppihalit sulle! <3 Mä tiedän, että sä onnistut sun projektissasi, snäpin kautta oon huomannut sun suuren motivaation. :-) Muista kuitenkin myös olla armollinen itsellesi ja jos joku viikko treenejä tulisikin vähemmän, se kuuluu elämään eikä romuta kokonaisuutta.

  https://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan ihanasta kommentista Ada ♥ Puhut niin totta tuosta armollisuudesta, muistettava se! :)

   Poista
 4. aloittele kaikessa rauhassa ja ole itsellesi armollinen! salilla huolehdi, että painot ovat sopivat ja tekniikka hyvä (kannattaa katsoa tekniikkaohjeet youtubesta, jos on jossain kohtaa epäselvyyksiä), ettei mene paikat rikki :-) ja ehdottomasti pidä lepopäiviä, jos siltä tuntuu! itsensä ruoskimisesta ei seuraa muuta kuin huonoa ja pahimmillaan ylikunto, jos lepo jää liian vähille eikä kroppaa kuuntele. en tiedä, mikä on aikaisempi liikunnallinen aktiivisuutesi, mutta määrää kannattaa alkaa nostamaan vähitellen, jos tuo määrä on huomattavasti suurempi kuin mitä olet aiemmin liikkunut (nää on siis mun mielipiteitä fysioterapian opiskelijana)! tosi paljon tsemppiä sulle tähän projektiin ♥ u can do it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä kommentista! Ohjelman mukana tuli hyvät tekniikkaohjeet ja niitä on kurkkailtu ja treenailtu! Liikunnallinen aktiivisuus ollut aika pieni, mutta kyllä se on kehittynyt tässä, ja varmasti kehittyy lisää. Kiitos tsempeistä ja vinkeistä ♥

   Poista
 5. Kuulostaa hyvälle! Mutta muista todellakin olla armollinen itsellesi. Ajattele niin että tämä on tosiaan elämäntapamuutos ei mikään "kuuri". Älä siis ahnehdi kerralla liikaa. ;) Liikunta määrät kuulostaa aika kovilta, mutta kokeile, miten lähtee sujumaan! Kun muistat myös levätä ja syödä hyvin. Myös herkutella saa! Tsemppiä!
  Olisi kiva seurata jos jaksat tehdä päiväkirjaa ruuista ja liikunnoista. Jos mahdollista, kuvien kera! Se voisi tsempata meitä muitakin ja sinua myös. Jee, eteenpäin vaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kevyempiä harjoituspäiviä on, esimerkiksi joinain päivinä käyn vain syvävenyttelyssä tai rullailemassa, ja tottakai lepopäiväkin viikkoon sisältyy :) Ja se olisikin tavoite, elämäntapamuutos, ei mikään hetkellinen kuuri :) Herkkupäivää olen aina lauantaille miettinyt, ja toki silloinkin kohtuullisesti, ei övereitä!

   Tosiaan, viikoittaista liikuntapäiväkirjaa blogin puolelle on tulossa, mutta varmasti myös ruokapäiväkirjailua kerran kuussa! :) Kiitos tsempeistä ♥

   Poista
 6. Mua ainakin kiinnostaisi viikoittaiset liikunta(&ruoka) -kuulumispostaukset, tsemppais muakin panostamaan liikuntaan vähän enempi :D Hirmu iso tsemppihali sulle tän elämäntapamuutoksen kanssa, pystyt siihen kyllä! ♥

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?