tiistai 3. tammikuuta 2017

#BT - Kirje minulle vuodeksi 2017

"Heippa minä, ja ihanaa uuttavuotta 2017, josta toivon tulevan minulle mieluinen ja ihana. Vuoteen 2016 mahtui jos jonkinmoista. Reissasin todella paljon Suomen sisällä, ja hieman myös ulkomaiden puolella. Tuo risteily oli yksi ikimuistoisimmista reissuista ikinä, kiitos sinulle matkaseuralainen, tulevana kesänä uusiksi? Reissailin myös eteläsuomessa ja itäsuomessa ja tottakai mökillä, jossa hermo lepäsi, juttua tuli sekä ilon ja naurun kyyneliä. Töitä tänä kesänä ei ollut, vaikka kovasti niitä hain. Olin auttamatta aivan liian myöhässä. Nyt tänävuonna asiat ovat toivottavasti toisin. Toivon, että saisin kesätyön, ja vielä tältä omalta alalta. Toivottavasti tämä ei ole liikaa toivottu. 

Nyt syksyllä minulla alkoi viimeinen vuosi lähihoitajaopintoja. Olo on jo nyt hieman haikea ja pelokas, mutta samalla tunnen sisälläni siitä suunnatonta iloa. Tuo nimike lähihoitaja avaa minulle niin monia uusia ovia niin töiden parissa kuin sitten jatko-opintojen suhteen. Jollain kierolla tavalla tunnen onnistumisen tunnetta siitä, että saan näyttää ihmisille, että i did this. Ei ole tosiaankaan siis ollut itsestäänselvyys, että tässä ollaan.  Mutta kevät on vielä pitkä. Siihen mahtuu kehittämistehtävää (entiseltä nimeltä opinnäytetyö), sairaan lapsen teoriajakso sekä viimeisistä viimeisin työharjoittelu. Siis tällä opiskelupaikalla. Kevään myötä minun pitäisi vielä suorittaa haku ammattikorkeakouluun haluamalleni alalle. Tällä hetkellä kuviot ovat suht selvät minne hakemuksia laitan, mutta kuten aiemmin sanoin, kevät on pitkä..

Hyvinvointi tulee olemaan aika korkealla tärkeysjärjestyksessä tänävuonna, ja toivottavasti myös loppuelämäni. Jotenkin näin heti alkuvuodesta on hirveä motivaatio liikuntaan ja terveelliseen syömiseen. Tottakai hyvinvointi on paljon muutakin, kuin nuo kaksi edellämainittua, mutta juuri nyt ne tuntuvat niin isolta asialta minun elämässäni. Hyvinvointiani muuten aion tänä vuonna vaalia ihanilla ystävillä, tapaamalla molempia perheitäni aktiivisesti, harrastaa muitakin harrastuksiani kuin liikuntaa sekä tietysti vain olla rennosti ja järjestää itselleni hemmotteluhetkiä aina silloin tällöin, jotta rentoutuminen olisi varmasti taattu, ja arjen kaikki pienet ja suuret murheet unohtuisivat edes hetkeksi. 

Mitä muuta toivon itselleni vuodeksi 2017? Oma asunto. Se olisi haaveena juuri nyt, ja sellaista on tässä jo jonkin verran katseltukin. Terveyttä. Mielialani on juuri nyt kohdillaan, ja edistystä sillä saralla on tullut hyvin paljon. Toivottavasti sama meno jatkuu myös tänävuonna, eikä takapakkia tulisi. Ystävyyssuhteet. Pian teitä alkaa eroamaan, kun koulut päättyvät. Toinen pitää välivuotta, toinen jatkaa opiskeluita, kolmas lähtee tienaamaan rahaa työelämään. Mutta toivon että vaikka tiet erkanevat, niin ystävyys säilyisi ♥

Toivottavasti tästä vuodesta tulee minun vuosi 2017. Tsemppiä minä. Vuodesta tulee varmasti raskas ja haastava, mutta toivottavasti myös palkitseva."


kirjeer
Kuvat: weheartit.com
Vuoden ensimmäinen blogitiimipostaus. Tyttöjen kanssa pohdimme, miten korkkaisimme tämän alkavan vuoden blogissa, ja päädyimme kirjoittamaan kirjeet itsellemme. Tämä postaus on ehkä suosikkini kaikista blogitiimi-postauksista, mitä olen kirjoittanut. Hieman pohdintaa edellisestä vuodesta, ja odotuksia tulevasta.. 

11 kommenttia:

 1. Jep, kirjeen kirjoittaminen on ollut yksi hauskimmista tiimipostauksista! Ja ainakin oman kokemuksen perusteella ystävyyssuhteet kestää kyllä ulkomaaelelyt ja vaikka mitkä. Munkin kaveriporukka hajaantui viime vuonna ympäri Eurooppaa (ja yksi vietti pari kk Afrikassa asti), mutta edelleen on yhtä hauskaa joka kerta kun nähdään :) Mä toivon kans että tästä vuodesta tulee kiva sulle (ja mulle :D), toivottavasti kaikki sujuu lopulta hyvin niin ihmissuhteissa, koulussa ku kaikessa muussakin.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 2. Ihana idea ja tosi hyvin oot tän toteuttanut, oli tosi kiva lukea! :>

  http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) tätä oli myös niin kiva kirjoitella, jotain erilaista!

   Poista
 3. Toivottavasti toiveesi toteutuvat ja vuosi 2017 on muutenkin antoisa. Hali!

  <3: http://jvsmiina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon samaa myös sinulle! Hali täältäkin ♥

   Poista
 4. Tosi kivasti toteutettu postaus! Oot hyvä kirjoittamaan :)

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus idea! Ja ylipäätään idea on ihana :) Pitääkin pistää harkintaan tämä omallekin kohdalle!

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihastuin kanssa tähän ideaan kovasti, kun pohdittiin uutta blogitiimipostausta! :)

   Poista
 6. ihana idea tässä postauksessa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?