lauantai 3. joulukuuta 2016

Viisi suosikkiblogia!

Viisikymmentäkolme aivan ihanaa, ainutlaatuista ja persoonallista blogia ilmoittautui viikon aikana mun linkkaa blogisi- postaukseen ja tässä nyt esittelen mun viisi suosikkia muutaman sanan kera! Suosikit eivät ole missään järjestyksessä. (Blogeihin pääset klikkaamalla kuvaa!)


Neljätoistavuotiaan Adan lifestyleblogi positiivisilla twisteillä. Suuret, hyvälaatuiset ja kivat kuvat sekä luonteva teksti kiinnittivät mun huomion tässä blogissa. Erityisesti nyt jouluaikaan blogissa on ollut paljon joulupainoitteisia ja tunnelmallisia postauksia. 

New Day on 17-vuotiaan Saaran  runsaasti päivän asuja, kauneus- sekä ruokapostauksia ja satunnaisia videoita  sisältävä blogi. Tässäkin blogissa kuvat ovat laadukkaita ja ulkoasu mukavan simppeli kivoilla fonteilla terästettynä!


Fifty ways 19-vuotiaan Julian blogi, joka sisältää paljon vaatteita, kosmetiikkaa, ruoanlaittoa, milloin mitäkin! Ihanan tyttömäinen blogi laadukkailla kuvilla ja monipuolisilla teksteillä ja postauksilla; milloin kirjoitetaan hyvinvoinnista, toisella kerralla postataan videota pilke silmäkulmassa, tykkään!

Sannialina on 20-vuotiaan Sannin kaksikielinen blogi. Ihanan simppeli ulkoasu, sopivasti tekstiä ja kuvaa. Aiheet vaihtelevat tässäkin blogissa monipuolisesti päivän asuista pohdiskeluihin ja puhelinkuvista Sannille ajankohtaisiin asioihin.


Tuuli K Maria blogi on parikyppisen Tuulin blogi ihanilla kuvilla ja aiheilla sekä minua erityisesti silmää miellyttävällä ulkoasulla. Blogi on tämänvuoden uutuuksia, mutta Tuulilla on kyllä hyvä ote bloggailuun! 


12 kommenttia:

 1. Oi ihania noi blogit! :) Osa oli jo valmiiksi tuttuja, mutta pitäämä mennä tsekkaamaan noi joista en oo ennen kuullu

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sun lukulista täydentyi :)

   Poista
 2. voi että kiitos ihana Heidi! :-)♥

  VastaaPoista
 3. Tuulin blogin ja New Day blogin linkit ei toimi, ainakaan minulla :( Mutta uusia blogeja sain listalle tästä. Ja sinulla on mukavan oloinen blogi, joten jäin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, nyt linkkien pitäisi toimia! Ja tervetuloa :)

   Poista
 4. Oi kiitos paljon maininnasta!! <3

  VastaaPoista
 5. Oiii kiitos paljon tästä! <3

  VastaaPoista
 6. Apua, en oo ollenkaan huomannut tätä! Kiitos hirmuisesti, Heidi!<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?