torstai 17. marraskuuta 2016

Linkkaa blogisi!

linkkia Pitkän pohdinnan jälkeen, päätin tyhjentää blogilistan kokonaan, muutamat all time favouritit sinne jäi, mutta suurin osa siis painui roskakoriin. Tosin tuntuu siltä, että niitä samoja saatan lisäillä takaisin. Tuntui vaan niin oikealta ja hyvältä. Siispä nyt olisi hyvä hetki linkkaa blogisi- postaukselle!

Teillä on siis mahdollisuus linkkailla omaa, kaverin tai vaikka naapurin kaiman blogi, ja minä esittelen omat suosikkini täällä blogissa! Toivoisin edes paria sanaa blogistasi, mutta ei välttämätön! Aikaa linkkailuun on 27.11 asti!


55 kommenttia:

 1. http://millatt.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittelee 19-vuotias lähihoitaja keski-suomen alueelta. Kirjoittelen blogiini lähinnä omaan elämääni liittyviä asioita :)

  VastaaPoista
 2. Ihan uusi blogi! Käytän wixin blogialustaa ja jos ei oo käyttäny tommosen alustan blogia niin saattaa vaikuttaa eka "sekavalta" mutta suoraan skroolaamalla alas pääset näkeen kaiken tarpeellisen tai sitten voit heti painaa alusta otsikon alta mistä haluat! Blogin teema on muoti/tyyli/musiikki eli pyörii nuiden ympärillä mutta tulossa on vähän kaikkea. :-)

  http://yovencie.wixsite.com/post

  VastaaPoista
 3. tassaetnyt.blogspot.fi

  22-vuotiaan graafisen suunnittelijan alternatiivinen lifestyleblogi, johon ikuistetaan värikästä arkea ja elämäntapavalintoja töiden ja opiskelun välistä.

  VastaaPoista
 4. http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  19-vuotiaan kosmetiikkaan hullaantuneen turkulaisen lifestyleblogi ^^

  VastaaPoista
 5. http://jennislullaby.blogspot.fi/

  24-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi, josta löytyy mm. Asuja, kirppislöytöjä, sisustusta, reseptejä ja tietty sitä omaa arkeakin jonkin verran. Arkeeni kuuluu aviomies, pian 2v poika ja loppuvuodesta syntyvä vauva.:)

  VastaaPoista
 6. http://postcrossingia@gmail.com
  17-vuotiaan kainuulaisopiskelijan postcrossing- ja lifestyle blogi. Postcrossingiin liittyvissä postauksissa on yleensä kuvia postcrossing- korteista, joita oon saanu ja lähettäny. Lifestyle- postaukset on taas omasta elämästä kertovia postauksia. :)

  VastaaPoista
 7. 20 vuotias elämää, hyvää ruokaa ja vaatteita rakastava bloggaaja Kuopion suunnalta. Liiketalouden opiskelija, joka elää symbioosissa viinin kanssa ja on urheilullinen kaikkina muina vuoden aikoina, paitsi kesällä. Postailen lähinnä elämän pienistä ja isoista, ihanista, kamalista ja tappavan tylsistä asioista, asioista jotka inspiroi ja herättää tunteita ja fiiliksistä sieltä täältä.

  https://tuulipuikkonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. http://emmi-katriina.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa täydellisyyttä toisinaan tavoitteleva, pohdiskeleva, idearikas optimisti, empaattinen herkistelijä ja pohjimmiltaan todellinen taiteilijasielu, joka rakastaa rauhallisia teehetkiä ja vihaa kaatosadetta, epäoikeudenmukaisuutta sekä huonoja hiuspäiviä

  VastaaPoista
 9. Moments on monipuolinen lifestyleblogi, jossa saa mm. vinkkejä erilaisiin juttuihin, pääsee fiilistelemään keikoille ja seuraamaan myöskin sitä perusarkea.

  http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. aatunpolku.blogspot.fi

  Blogi, johon kirjoittelen vähän kaikenlaista, mitä mieleen tulee. En rajaa sitä millekään aiheelle erityisesti.

  VastaaPoista
 11. http://www.juttaeveliina.fi/

  Nuori naisenalku Kouvolasta kirjoittaa lifestyleblogia. Tällä hetkellä blogi on ollut hieman hiljaiselolla, ja tekstit ovat keskittyneet lähinnä muuttuneeseen elämäntilanteeni ihmissuhteideni sekä syksyllä alkaneiden restonomiopintojen osalta.

  VastaaPoista
 12. http://diconomise.blogspot.fi/

  16-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa mukana mm. kuulumisia, valokuvausta, suosikkeja, kosmetiikkaa, diy-juttuja ja positiivista fiilistä!

  VastaaPoista
 13. Hei! Blogini on todella uusi joten etsin vielä suuntaani :) tarkoitus on olla lifestyle / kauneus / muoti painoitteinen ja ohella muuta omaa hömppää, juuri tein postauksen diy joulukorteista!

  https://sinisophie.blogspot.fi

  VastaaPoista
 14. illicit-hiraeth.blogspot.fi
  Lukion ekalla olevan tytön lifestyle- & valokuvausblogi fiilispohjaisilla teksteillä.

  VastaaPoista
 15. anskukoo.blogspot.fi
  >> suomityttö joka kirjoittelee vähän siitä sun tästä. Aiheita on laidasta laitaan, ja luultavasti aika monelle löytyy jotakin! Aina ei onnistu, mutta sukset saavatkin luistaa - kunhan ladulta ei poistuta ♥

  VastaaPoista
 16. https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  Juttuja omasta tyylistä, rennosta lifestylestä ja sisustuksesta, hyvinvoinnista ja inspiraatiosta. Välillä pintaa ja välillä oikeetakin asiaa. 20 / JKL :)

  :)

  VastaaPoista
 17. http://tessaheikkinen.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 18. http://aurooraamurusko.blogspot.fi/

  Tyyli & kauneus, pohdinnat & mielipiteet , lifestyle, musiikki <3 :)

  VastaaPoista
 19. Mä tein just saman ite, karsin pois kaikki blogit joita en oikeesti lue edes kerran kuussa ja saalistan nyt tällasista postauksista uutta luettavaa, haha!

  Mut mun oma blogi kertoo tällä hetkellä yliopistovaihdosta Saksassa tai siis mun elämästä täällä. Olin myös Afrikassa kesän, joten postauksia tulee vielä siihen liittyen, ja nää molemmat kirvottaa aika ajoin ajatuksia tästä maailmanmenosta ja niitä tulee sitte postailtua. Eli lifestyle-blogi vähän mun normielämää kiinnostavammasta aiheesta! :D

  http://laura-linnea.blogspot.com/

  VastaaPoista
 20. http://www.stoori.fi/kaikkionhetkentassa :-)

  VastaaPoista
 21. https://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lukiolaisen valokuvausblogi, josta löytyy omien kuvailujeni lisäksi aina myös tekstiä sekä joskus valokuvausvinkkejä :)

  VastaaPoista
 22. Muoti ja kauneus // 20-vuotias // Turku // Kemian opiskelija

  Asukuvat ja valokuvat pääosassa. Valokuvaus on mulle tärkeä harrastus ja muoti on ollut intohimo melkein since I was born. Tervetuloa! <3

  https://maijaviola.blogspot.fi

  VastaaPoista
 23. http://somebody-help-me-breathe.blogspot.fi/

  Tarinoita reppureissulta

  VastaaPoista
 24. Written by Neea

  Seitsemäntoista kesää nähneen tytön elämänmakuinen valokuvausblogi, joka seuraa kirjoittajan kehittymistä valokuvaajana. Blogin pääpainona on henkilökuvaus, mutta materiaalia löytyy laidasta laitaan.

  VastaaPoista
 25. Hei Heidi! Sullakin linkkaa blogisi postaus, joten laitan tänne myös omani :)

  Elikkä reilu kuukauden vanha blogi. Lifestyle, Kauneus & Muoti // myös pohdintoja, sisustusta ja kokkailuja välillä :)

  Postaan säännöllisesti ja asukuvat pyrin ottamaan kerta viikkoon. 25v/ Oulu & Helsinki :)

  https://tzenni.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 26. 21-vuotiaan Jyväskyläläisen suhteellisen tuore, rento lifestyleblogi! Bloggailen asuista, trendeistä ja tyyleistä ja silloin tällöin kauneudesta ja hyvinvoinnista! :-)

  http://visions-ninni.blogspot.fi

  VastaaPoista
 27. http://hennaino.blogspot.fi/

  Kaksi vuonna 1997 syntynyttä tyttöä kirjoittelee yhteistä blogia! Blogi on lifestyle tyylinen ja se sisältää tosi monipuolisia postauksia. Mm. reseptejä, meikkijuttuja, asuja, ostoksia, kuulumisia, you name it!

  VastaaPoista
 28. http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  26- vuotiaan lifestyle blogi. Löytyy niin omaa katutyyliä kuin ihan normaalia harmaata arkea :)

  VastaaPoista
 29. http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 19-vuotias, kameran molemmilla puolilla viihtyvä nuori nainen. Blogin aiheena on monipuolinen lifestyle ja kauneus, ripauksella vaaleanpunaisuutta.

  VastaaPoista
 30. Lifestyleblogi, jossa jaan intohimoni muun muassa muotiin, kauneuteen, sisustamiseen ja valokuvaamiseen :-)

  http://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 31. 21- vuotiaan tytön Lifestyle- tyylinen blogi, jossa yhdistyvät suuret intohimoni: muoti, kauneus ja valokuvaus.

  http://hennankengissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 32. https://newdaysaara.blogspot.fi/

  New Day - blogissa kerron elämästä 17- vuotiaan lukiolaisen silmin. Paljon päivän asuja, hius- ja meikkijuttuja, ruokaohjeita, treenivinkkejä ja silloin tällöin myös videoita.

  VastaaPoista
 33. https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  Monipuolinen lifestyleblogi, jota kirjoittelee 19-vuotias korkeakouluopiskelija Tampereelta! :)

  VastaaPoista
 34. http://ppiiu-welcometomyworld.blogspot.fi/

  Piia Kristiina /19/Lifestyle/Muoti ja kauneus

  VastaaPoista
 35. elamahiljaisuudessa.blogspot.fi


  Kirjoitan mutismista. Haluan että ihmiset saisivat tietää mitä se tarkoittaa, ja etenkin ettei se ole tietoinen päätös

  VastaaPoista
 36. Aivan mahtavat siun lasit tuossa "infokuvassa"! Täytyypäs tutkiskella blogiasi samalla tarkemmin, vaikuttaa tosi kivalle!

  cloaca maksima
  27-vuotias verkkolukiota käyvä savolainen nainen, joka ehkä sittenkin kaikista uskomuksista huolimatta on kasvanut vähän aikuiseksi (ja tuittupääksi). Rakastan filmikameroita, olen merkkiuskollinen, kärsin ainaisesta tukkakriisistä ja pohdiskelen kaikkea politiikasta parisuhteeseen. En kestä stressiä, elän kellontarkasti ja uppoudun usein animen pariin. Oikeesti olen aika nulikka vieläkin ja kaipailen takaisin yhdeksänkymmentäluvulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohda edellinen kommenttini, osoitteeseen tuli paha bugi : D

   51 beats per minute

   Poista
 37. Menbere-blogissa postaukset pyörivät esimerkiksi kuulumisien, päivän asujen, inspiraatio ja suosikkipostauksien ympärillä hieman humoristisella viballa (at least I hope so!). Blogini voisi siis hyvinkin mieltää lifestyle/muoti-blogiksi. Blogiini on jo päätynyt yksi youtube video, ja luultavasti saman tyyppisiä tulen jatkossakin tekemään. Vielä en kuitenkaan kutsuisi itseäni bloggaaja/vloggaajaksi:D
  Kirjoittaja on 18-vuotias Helsingissä asuva opiskelija.

  SofiaMenbere // http://www.lily.fi/blogit/menbere

  VastaaPoista
 38. http://erikakooo.blogspot.fi/

  Lifestyleblogi, jota kirjoittaa 16-vuotias lukiolainen.

  VastaaPoista
 39. Omistan kaksi, joten linkkaan molemmat.

  http://ttc-jenna.blogspot.fi/
  18v / Ajatukset, tunteet ja muut höpinät
  "Tässä ja nyt on blogi hieman vapaammalla tyylillä ja omilla viboillaan. Elämän risuja ja ruusuja, turhia kaunistelematta – sillä eihän se elämä ole pelkkää ruusuilla tanssahtelua."

  http://sieniijenna.blogspot.fi/
  Valokuvaus, lifestyle.

  VastaaPoista
 40. http://sannialina.blogspot.fi/

  20v / kirjoitan lifestyle- ja valokuvausblogia omaan tahtiin ja omalla tyylillä. :-)

  VastaaPoista
 41. http://marihelenn.blogspot.fi/

  Lifestyle blogi, tai ainakin sinne päin! Hyvinvoinnista kirjoittelen - kaikkea siihen liittyvää, fyysinen ja psyykkinen. Ja välillä tulee kuulumisia ja omia mietteitäkin sekaan (:

  VastaaPoista
 42. http://cowswings.blogspot.fi/
  Fuksi pitää taideblogia, jossa välillä itketään elämän kauheutta, välillä on melkein kivaa. Joka tapauksessa kuitenkin värikkäitä piirroksia ja maalauksia c:

  VastaaPoista
 43. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  20-vuotiaan lähihoitajaopiskelijan lifestyleblogi. Blogistani löytyy mm. asuja, kuvailua, arkisia höpinöitä ja syvällisempääkin pohdintaa. :)

  VastaaPoista
 44. http://anenblogi.blogspot.fi/

  "Positiivista höpötystä, pirteitä värejä, ihanaa kimallusta, söpöjä yksityiskohtia, hassuja kommelluksia, tyttömäistä tyyliä, puuterisia unelmia, kaunista mieltä."

  Yllä oleva lainaus on blogini kuvaus ja jokainen postaus jollain tavalla kolahtaa näihin kategorioihin. Paljon ajatuksia ja höpinöitä sekä kimaltelevaa hömppää syvällisemmän vastapainoksi :)

  VastaaPoista
 45. 16- vuotias tyttö Etelä-Suomesta kirjoittelee kauneuteen ja muotiin keskittyvää blogia lifestyle vivahteella. Blogissa myös paljon kuvia niin luonnosta kuin asuistakin.

  http://erinlinnea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 46. http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  19-vuotiaan au pairin ja maailmanmatkaajan reissu-/lifestyleblogi. Kirjoittelen rennolla meiningillä asiasta ja asian vierestä, tällä hetkellä asustan Australiassa :)

  VastaaPoista
 47. http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  Yläasteikäisen tytön lifestyleblogi, jossa monipuolisesti aiheita perus arkijutuista syvällisempiin pohdintoihin. Postauksia täydentää isot ja hyvälaatuiset kuvat.

  VastaaPoista
 48. Linkkaan oman lifestyle-blogini, joka on muuten juuri kokenut nimenvaihdoksen (en tiedä minkälaisista blogeista pidät, joten en taida linkata muita)

  http://sunna.fi/

  20-vuotias tyttö Ruotsin Lapista kirjoittelee omasta arjesta poronhoidon ja opiskelujen parissa.

  VastaaPoista
 49. ssyksynlapsi.blogspot.fi

  Monipuolisia postauksia laidasta laitaan sisältävä blogi, jota pyörittelee syksyisin vuosia täyttävä - vuosimallia 2000 -oleva neitokainen, kera karvaisen koirakaverin!

  VastaaPoista
 50. https://bottleoflove.blogspot.fi/

  24-vuotiaan kajaanilaistytsyn ja tulevan mamman hyvän mielen lifestyleblogi, jossa kirjoittelen arjen pienistä iloista, ruoasta & resepteistä, kauneudesta, muodista, hyvinvoinnista, matkustelusta sekä sisustuksesta positiivisilla fiboilla :)

  VastaaPoista
 51. ainoaxberg.blogspot.fi

  lukion toista luokkaa käyvän blogi, jota pitää sisällään niin muotia, lifestyleä, kauneutta, kuin matkusteluakin!

  VastaaPoista
 52. http://essimariaaa.blogspot.fi/

  16 vuotiaan tytön lifestyleblogi! Tykkään erityisen paljon laittaa ruokaa ja ruokapostaulsia tuleekin blogiini aina silloin tällöin. Muuten blogissani nähdään aika sekalaisesti kaikkea omaan elämääni liittyen :).

  VastaaPoista
 53. turkoosivadelma.blogspot.fi

  Pian 23v täyttävän nuoren naisen blogi. Opiskelen kolmatta vuotta viestintää Vaasan yliopistossa. Blogissani juttua opiskelusta, elämästä, joka maanantai aloitettavasta elämäntaparemontista... Kirjoitustyyliäni on kehuttu omaperäiseksi ja mukavaksi lukea. Blogi ei todellakaan sisällä jokapäiväisiä asukuvia, vaan sisältö on paljon syvällisempää. Blogi on paikka paitsi ajatuksilleni ja kokemuksilleni, myös mielipiteilleni ja vinkeille. Tuu kurkkaan!

  VastaaPoista