sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Syysloman liikunnat

Heippaheei! Ajattelin, että olisi taas aika tälle liikuntapainoitteisen treenisarjan postaukselle (huh mikä termimonsteri..)! Tämän postauksen aiheena on otsikon mukaisesti "liikuntapäiväkirja" tältä syyslomalta, joka (harmi) on nyt loppumaisillaan. Kirjasin siis viikon ajalta Heia Heia- sovellukseen mun liikunnat, jotta oisi sitten helpompi tänne siirtää ne. Kätevä sovellus, monipuolinen ja suosittelen ainakin kokeilemaan!

1

Maanantai: Lepopäivä
Tiistai: Ryhmäliikunnoissa vahva selkä & niska-hartia- tunnit
Keskiviikko: Salin puolella jalkatreeni!
Torstai: Kädet ja selkätreeni salilla, illalla kotona vatsalihastreeni
Perjantai: Reisi + pakaratreeni salilla, ennen salia puolituntia juoksumatolla eri tahdeilla juoksua/hölkkää ja kävelyä
Lauantai: Lepopäivä salilta, liikuntana ulkoilua, futista ja metsäreissailua.
Sunnuntai: Syvävenyttelytunti ryhmäliikuntana.

2

Tällainen liikuntaviikko siis täällä! Viikko siis sisälti kaksi lepopäivää, kaksi yläkroppaan painoittuvaa treeniä, kaksi jalkoihin painoittuvaa treeniä ja yksi kehonhuolto. Ihan kivasti siis! Viikko olisi voinut sisältää jonkin treenin tilalla jonkin enemmän sykettä nostattavan (aerobisen) tunnin, mutta tulevalla viikolla sitten. Tavoitteena olisi pitää tulevaisuudessakin treeniviikot suht samanlaisina, erilaisissa ryhmäliikunnoissa käyden ja salilla monipuolisesti treenaillen, mutta kuitenkin kouluasiat hoitaen, ja omaa jaksamista kuunnellen.

Kuvat täältä

8 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen postaus ja inspiroivat kuvat! :-)

  http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. tosi kiva postaus ja niin kiva kuulla miten oot innostunu urheilusta, se on ihan parasta mielelle sekä keholle kun sitä tekee omien rajojen mukasesti :)

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, on niin oudonihanaa, millaisia fiiliksiä liikunnasta voi saada aikaan!

   Poista
 3. Tykkään niin paljon tänkaltaisista postauksista, kun näistä saa jotenkin maagisesti inspiraatiota omaan treenailuun. Minkälainen tuo syvävenyttelytunti oli? Olisi kiva joskus käydä tuollaisella tunnilla, mutta sopiikohan se ollenkaan tällaiselle joka on yhtä venyvä kuin rautakanki :D.

  Written by Neea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syvävenyyttely tunti sopii kaikille! Venyttelytunnilla harjoitetaan sitä venymistä, ja liikkeet saa tehdä omaan tahtiin, oman venymisen mukaan! Venyttelyn lisäksi siellä saa rauhoittua, keskittyä vain ja ainoastaan siihe hetkeen. Suosittelen!

   Poista
 4. Hyvältä kuulostaa sun treeniviikko! Täällä toinen liikunnasta pitävä, harmittaa tosin vähän kun autokoulu ollut aika intensiivinen nyt ja tuntuu että niinä päivinä ei ehdi salille :( Onneks muina päivinä kerkee liikkua hyvin ja autokoulukin loppumaisillaan.

  Ps. Tosi söpö ulkoasu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että saat autokoulun suoritettua, niin aikaa on sit muuhunkin :-)

   Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?