sunnuntai 21. elokuuta 2016

Kuusi Netflix-suosikkia!

Heippahei! Mulla on Netflix ollut käytössä kohta vuoden, ja ajattelin, että olisi ihan ajankohtaista esitellä vähän mun suosikkeja! Mulla on kausia, jolloin saatan kattoa sarjoja vaikka kuinka, mutta välillä iskee kausi, etten katso mitään, tuttua? Leffoja en oikeastaan katso lainkaan, sarjat on siis enemmänkin mun juttu. Mutta tässä suosikkisarjat, toivottavasti teillekkin jotain uusia!

oitnw

1. Orange is the new black
Tämä sarja on varmasti tuttu hyvin monelle Netflixiä katseleville, ja varmasti muillekin! Koukutuin heti ensimmäisen jakson jälkeen, ja ahmin kaikki tuotantokaudet (viimeistä lukuunottamatta) hyvinhyvin nopeasti. Sarjassa siis päähenkilö Piper joutuu naisvankilaan nuoruudenrikoksistaan. Naisvankila, erilaisia persoonia, erilaisia kulttuureja = draamalta ei siis tosiaankaan vältytä! 

md

2. Moderni Perhe
Minulla ja vanhimmalla pikkuveljelläni on tapana vinkkailla toisillemme erilaisia Netflix-sarjoja, ja tässä on ensimmäinen niistä kolmesta, jotka tässä postauksessa esittelen. En ole tätä sarjaa montaa jaksoa ehtinyt katsoa, mutta tykkään kovasti! Sarjassa kerrotaan kolmen erilaisen perheen arjesta, jota värittävät erilaiset tapahtumat ja tapaukset. Sarjaa katsoessa saa nauraa ja kokea myötähäpeää, eli jotain ihan mahtavaa! Plussaa heitän jaksojen lyhyydestä. Jakso kestää reilut 20 minuuttia, joten sarjaa voi katsella aina jos aikaa on vähän, tai haluaa katsoa vain hetken.

prison-break

3. Pako
Pako on toinen sarja niistä kolmesta, jota veljeni suositteli. Katsoin Pakoa kesälomalla paljon, mikä kertookin siitä, että sarja koukuttaa kovasti, ja jotkut juonenkäänteet saavat suun auki ja miettimään, että "mitäääh!". Pako kertoo siis Michaelista, joka tekee rikoksen päästäkseen vankilaan pelastaakseen veljensä Lincolnin. Michael on tatuoinut selkäänsä naamioidun kartan, jonka avulla he pääsisivät karkaamaan vankilasta, mutta se onkin helpommin sanottu kuin tehty..

raja

4. Raja
Tähän väliin jotain suomalaista.. Mä en muista yhtään, mitä kautta tämän sarjan hoksasin, mutta onneksi löysin! Raja on siis kolmen jakson minisarja, mikä jäi harmittamaan kovasti, sillä olisin katsonut sarjaa pidempäänkin (en pelkästään ihanan Antti Luusuaniemen takia..). Sarjassa seurataan Marin ihastumista opettajaansa Julianiin, sekä pohditaan lupausta, jonka Marin täti on antanut Alzheimeria sairastavalle miehelleen..

shameless

5. Shameless
Lisää hyvää huumoria sekä kolmas sarja, jonka löysin veljeni avulla! Tämä(kin) sarja on jotain niin koukuttavaa, ja tuli katsottua hyvin pikaisesti loppuun. Uusia jaksoja Netflixiin kiitos! Sarja kertoo siis Gallagherin perheestä, jossa isä on juoppo, ja äiti on karannut pois. Perheen vanhin, Fiona yrittää pitää huolta viidestä muusta lapsesta, jotka tulevat pärjäämään elämässä hyvin, ja noh, välillä ei niin hyvin..

lovesick


6. Lovesick
Tämäkin sarja saa monissa hetkissä hymyilyttämään, ja miettimään, kuka kummassa on keksinyt sarjan, jossa kerrotaan, miten kerrot kaikille petikumppaneillesi, että sinulla on klamydia. Sarjasta on tehty kevyt ja lyhyt jakso, jossa kerrotaan takaumien kautta hetkistä, jotka ovat Dylanille aiheuttaneet tuon kavalan taudin.. Samalla nykyhetkessä ihmetellään ihastumista parhaaseen naispuoleiseen kaveeriin, joka onkin menossa naimisiin..

Löytyikö näistä teille uusia sarjoja, vai oliko kaikki vanhoja tuttuja? Entä mitä te katsotte? 

16 kommenttia:

 1. Moderni perhe on ollut pitkään omakin suosikki, sille siis ehdottomasti peukkua! Orange is the New Blackista puolestaan oon kuullut paljon hyvää, mutten itse koskaan ole sitä tullut katsoneeksi... Voisikin ottaa asiakseen tsekkailla sarjaa paremminkin läpi! :)

  VastaaPoista
 2. Shameless oli mulle ihan uusi sarja ja jäinkin heti ensimmäisestä jaksosta siihen koukkuun ! :)

  VastaaPoista
 3. Paljon on erilaisia sarjoja. :) Täytyy katsella jos noista löytyisi minullekkin sarja joka koukuttaa ja mitä jaksaa seuralla :)

  VastaaPoista
 4. Netflixiä tulee katsottua kyllä paljon, mutta noista sarjoista en ole katsonut yhtäkään.. Pitäisi kyllä korjata asia! Toi Lovesick voisi olla ihan katsomisen arvoinen ja hauska :D

  https://meikkiarsenaali.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa kattoo tuota Lovesick:iä! Vähän erilaista perus rakkaushömpälle (=

   Poista
 5. Oi tuota lovesick sarjaa ne olekkaan huomannut, pakko tsekata! Ja myös tuo rajalla kuulostaa lupaavalta. Kivoja vinkkejä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa katsella, varsinkin toi raja oli jotenkin pysäyttävä..

   Poista
 6. Ihan huippu postaus, kiitos tästä!! Nyt ainakin tiedän miten tämä loppuilta kuluu, kun tutustun noihin sarjoihin Netflixissä :-D Ihana blogi sulla muutenkin, jään seurailemaan <3!

  http://jannijuliaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit illallesi puuhia, ja kiitos kehuista :)

   Poista
 7. Orange is the new black on kyllä ehdottomasti munkin suosikki! <3 Sarjat on parhautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan ykkönen! Uusia jaksoja odotellen..

   Poista
 8. Aika tutulta listalta näyttää! Itseasiassa mulla on toi Raja tällä hetkellä kirjana luettavana, pakko kattoa toi minisarjakin ku saan kirjan luettua loppuun! :D Pitää kanssa tsekata toi lovesick, kiitos näistä! :)

  http://byneas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa luettavana atm toi Raja, ja on kyllä hyvä kirja! :)

   Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?