torstai 28. huhtikuuta 2016

inspiraationpoikasta


Heii! Tämä postaus koostuu muutamasta we♥it:stä löydetystä kuvasta ja niistä tulleesta inspiraationpoikasesta! Mulla on tällähetkellä ihan sairas sisustuskuume, ja laitoinkin eilen ifolorilta tulemaan muutamia valokuvia, joista mulla onkin pari juttua tuloillaan! Toinen "kuume", mikä on valloillaan on tuollainen healthy-elämäntavat ja liikunta. Mutta selittelen tarkemmin kuvien alla, enjoy!

Sisustus

123
Sisustuksesta pari sanaa! Tällähetkellä mua inspiroi jotenkin tuollainen siisti, ja ehkä vähän minimalisitinen sisustus. Juuri nyt mulla on tavarat vähän rempallaan, siellätäällä, ja siihen haluaisin muutosta. Myös valokuvat jotenkin inspiroi minua, mutta siihen tilaan onkin tulossa.. Haluaisin myös sängylle uusia ihania, sisustukseen sopivia tyynyjä, joiden sekaan olisi mukava rojahtaa ja rentoutua. Tänään muuten Jyväskylään avattiin uusi H&M, ja sinne myös H&M HOME, niin mun sisustuskärpänen taisi villiintyä hieman lisää..

Healthylifestyle

12
3
Noniin, niinkuin edellisesä postauksessa hieman valaisin, niin oon nyt alkanut käymään uudssa kuntokeskuksessa, jossa mulla on ollut mahdollista käydä monilla erilaisilla ryhmäliikunta tunneilla zumbasta joogaan ja body pumpista syvävenyyttelyyn, sekä tietty käymään ihan kuntosalilla. Nyt kun oon tuolla liikkumassa käynyt, niin tuntuu että on jotenkin alkanut muutenkin yrittänyt elää terveellisemmin; syömään säännöllisesti ja terveellisemmin, herkut on jäänyt muuten pois, mutta oon sallinut sen yhden herkkupäivän viikossa. Samoin säännöllinen liikunta on tullut mun elämään. Aina jotenkin innolla aamulla odottaa sitä, että jes, pääsen liikkumaan!

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja kivat kollaasit!;) Itsekin haluaisin alkaa sisustaa mun huonetta uudelleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsellä olisi kanssa vaikka ja mitä ideoita, mutta toteutus..

   Poista
 2. Ihania kuvia! Mullakin on kämpän (tai no lähinnä parvekkeen) sisustusprojekti menossa ja ikuinen kesäkuntoon 2020. No, ainakin jotain tuloksia on alkanut tulla puolen vuoden treenillä ja herkkuja vähentämällä niin ehkä se kesäkunto vielä joskus kuoriutuu. Mut joo, inspiraatiokuvia niin kotiin kuin treeniin on aina kiva ihmetellä. Voisipa melkein itsekin tehdä jossakin kohtaa vastaavan postauksen. :)

  Terkuin Nora / http://dreamerachiever.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä kovasti kesäkuntoiluun :) ja toivottavasti saat parvekkeen sisustusprojektin täksi kesäksi valmiiksi!

   Poista
 3. Joo liikunta on sangen koukuttavaa kun pääsee makuun ja siitä helposti lähtee ajattelemaan muitakin terveysjuttuja samalla! :) Kivoja sisustuskuvia kanssa! :3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?