keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Linkkaa blogisi!

linkkaa

Nyt teillä on mahdollisuus linkata mulle blogejanne pienen esittelyn kera! Aikaa on 1.3. saakka, joten minulla on mukavasti aikaa hiihtolomalla selailla blogeja. Valikoin viisi suosikkia ja esittelen ne! Linkkaamalla blogisi, suostut siihen, että saan ottaa bannerisi esittelyyn, jos tarve vaatii!

63 kommenttia:

 1. Erilailla
  Positiivisen asenteen kanssa elävä, kroonisesti sairaan ja kosmetiikkaa rakastavan, vuonna 1996 syntyneen aluillaan oleva lifestyleblogi. :)

  VastaaPoista
 2. Oi nää on kivoja! Eli siis mun blogi http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  20-vuotiaan gyarun, freelancermallin ja sosionomiopiskelijan blogi, johon kirjoittelen lähinnä tyylistäni ja elämästäni, johon kuuluu matkailu ja ensi kesän häiden suunnittelu :)

  VastaaPoista
 3. http://emmavilhelmiina.blogspot.fi/

  Blogini on pala nuoren naisen arjen luksusta. Pääroolissa ovat niin kauden trendit kuin klassikkojen helmetkin, unohtamatta kosmetiikkaa ja kirppisaarteita.

  VastaaPoista
 4. http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  Lähes parikymppisen porilaisen lifestyleblogi, jota piristetään välillä muodilla ja kauneudella. Ihana tehdä mitä rakastaa!

  VastaaPoista
 5. Heijastimien tanssia suojateiden yllä, nuoren aikuisen naisen ajatuksia tästä hetkestä ja menneisyydestä, elinympäristöstään ja niin hyvistä kuin ikävistäkin asioista ja sattumuksista.

  the reflectors dance above the crosswalk

  VastaaPoista
 6. http://rauniamanda.blogspot.fi/

  Tässä blogissa kerron omasta elämästä ja ajatuksista rehellisesti. Mun blogi on ehkä vähän erilainen kun suurimman osan. En kuvaa huippu kameralla vaan ihan puhelimen kameralla. Olisi kiva saada uusia lukijoita niin se tsemppais kirjottamaan. :) Oon 20v tyttö Pohjois-savosta.

  VastaaPoista
 7. http://orvokkiainen.blogspot.fi/

  22-vuotias masennuksen riivaama opiskelija kirjoittelee, avautuu ja yrittää saada tätä elämäänsä eletyksi. Siinä sivussa myös muun muassa runoilua.

  VastaaPoista
 8. http://anskisss.blogspot.fi/
  Rennolla sekä iloisella fiiliksellä, että valoisilla kuvilla varustettua Lifestyleä tarjolla :) Postauksia kirjoittelen oikeestaan aika laidasta laitaan riippuen asioista jotka insipiroivat milloinkin. Reseptejä, kosmetiikkaa, DIY-juttuja, pelkkää höpöttelyä, ostoksia ja paljon muuta!

  VastaaPoista
 9. Emma Alhola
  21 vuotiaan lukihäiriöisen opiskelijan valokuvaus/lifestyle/mikälie blogi. Jakelen aina välillä valokuvaukseen liittyviä vinkkejä ja linssisuosituksia. :D

  VastaaPoista
 10. http://ruotsinlapinkoirat.blogspot.fi/

  Mulla on useita blogeja, mutta tätä päivitän tiheimmin. Blogissa enimmäkseen kirjoituksia koirani Nemin elämästä (treenejä, kokeita, arkea), toisinaan myös muita koiriin liittyviä kirjoituksia sekä tasapainoilua oman laiskuuden ja kunnonkohotusprojektin välillä ;)

  VastaaPoista
 11. http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  Positiiviset vibat ja oma freesi tyyli! Monipuolinen lifestyleblogi josta löytyy juttuja niin muodista, omasta tyylistä ja sen löytämisestä, kauneusjuttuja kuin terveellisiä reseptejäkin. Välillä kevyempää hömppää ja vinkkejä, välillä vähän myös ihan asiaakin. 20 / JKL :)

  VastaaPoista
 13. http://saijis.blogspot.fi/

  Positiivisuutta muihin tartuttava 21-vuotias nuori nainen, joka on jäänyt koukkuun bloggaamisen ihmeellisen maailmaan. Kirjoittelen elämän pienistä iloista, käänteistä ja tapahtumista. Muotia rakastavana blogista voin bongailla huimat määrät asukuvia sekä ostosten esittelyjä! Unohtamatta tietenkään kauneushömppää sekä erilaisia reseptejä :)

  VastaaPoista
 14. http://nhattaravuori.blogspot.fi/

  21-vuotiaan oululaisen monipuolinen blogi täynnä ajatuksia, leipomisia, materialismia ja muuta elämän kulkua! :)

  VastaaPoista
 15. http://plan-cee.blogspot.fi

  20 vuotiaan tytön blogi, jossa löytyy postauksia asuista/vaatteista/tyylistä, sisustuksesta ja inspiroivista asioista :-)

  VastaaPoista
 16. http://jennislullaby.blogspot.fi/

  24-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi. Kirjoittelen postauksia sisustuksesta, kirpputorilöydöistä ja ihan tavallisesta arjesta. Esittelen myös esimerkiksi päivän asuja ja jaan reseptejä. Mukana matkassa myös aviomies ja reilun vuoden ikäinen poika. :)

  VastaaPoista
 17. http://cowswings.blogspot.fi/
  Piristävä ja värikäs taideblogi c:

  VastaaPoista
 18. http://funfitfash.blogspot.fi/

  Pitäis varmaan itsekin toteuttaa pitkästä aikaa tällainen postaus!

  VastaaPoista
 19. http://mustaharmonia.blogspot.com

  Lifestyle blogi joka käsittelee mm. Laihdutusta, mielenterveysongelmia ja ihan tavallista elämää

  VastaaPoista
 20. http://flyingforever.blogspot.com.es/

  18-vuotiaan au pairin, matkaajan ja vapaan sielun blogi, johon kirjottelen lähinnä matkustelusta ja elämän ulkomailla. Tällä hetkellä oon au pair Madridissa ja tarkotuksena olis jäädä opiskelemaan tänne :)

  VastaaPoista
 21. http://therhythmoftherush.blogspot.de/

  19v au pairin arkea Saksassa ja monia muita mietteitä ja seikkailuja. Kohta taas uusia reissuja luvassa ja pian pitäisi myös saada ensi syksyn suunnitelmat lyötyä lukkoon. :)

  VastaaPoista
 22. http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  Täällä kirjoittelee 19-vuotias lukiolainen ja entinen vaihtari! Monipuolinen lifestyle-blogi rennolla ja positiivisella fiiliksellä, josta löytyy mm. matkapostauksia, kosmetiikkajuttuja ja arkisia höpötyksiä.

  :)

  VastaaPoista
 23. Kuviakin kiinnostaa

  16-vuotiaan valokuvausblogi, josta löytyy omien kuvailujeni lisäksi aina myös tekstiä ja joskus valokuvausvinkkejä :)

  VastaaPoista
 24. http://elli-amanda.blogspot.fi/

  19-vuotiaan, ensimmäistä välivuottaan viettävän tytön lifestyleblogi:)

  VastaaPoista
 25. http://minna-tells-secrets.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 26. https://reettajii.blogspot.fi/

  Melko alussa oleva 15-vuotiaan blogi, joka painottuu lähinnä valokuvaukseen ja kirjoitteluun. Pitkälti lifestyletyylinen blogi. :-)

  VastaaPoista
 27. http://diconomise.blogspot.fi/

  15 | lifestyle

  VastaaPoista
 28. http://televisiondreams-sara.blogspot.fi/

  19-vuotias abiturientti kirjottelee ehkäpä parhaiten lifestyle -kategoriaan sijoittuvaa blogia!

  VastaaPoista
 29. http://riikkamaria.blogspot.fi/

  20-vuotias tyttö ja no, perus päiväkirja! :)

  VastaaPoista
 30. http://vievies.blogspot.fi/

  valokuvaus | 16v.

  VastaaPoista
 31. http://bottleoflove.blogspot.fi/

  23-vuotiaan kajaanilaistytsyn hyvän mielen lifestyleblogi: arjen kuulumisia, sisustusta, reseptejä, kauneutta ja muotia positiivisilla fiboilla :)

  VastaaPoista
 32. http://hobbieshappiness.blogspot.fi/

  Blogin ylläpitäjä on 16-vuotias tyttö Pohjois-Karjalasta, joka pohtii blogissaan elämäänsä menneisyydestä nykyhetken kautta tulevaisuuteen ja hypettää teatteriharrastustaan intohimolla

  VastaaPoista
 33. http://jjjbloggaa.blogspot.fi/
  1999 syntyneen tytön blogi, lifestyle ja valokuvaus !

  VastaaPoista
 34. Jaa lähetin näköjää aiemman kommentin liian aikasin! Sehän jäi aivan kesken :D tekniikan ihmelapsi!

  Noniin,

  janicaah.blogspot.fi

  aivan aluillaan oleva 19-vuotiaan rovaniemeläisen tyvären blogi. Lifestyle painotteinen, tulee kertomaan hyvin paljon elämästä masennuksen kanssa ja siitä kun lähden muutamaksi kuukaudeksi tunturilappiin: reissun suunnittelua ja toteutusta!

  VastaaPoista
 35. 22-vuotias nuori nainen kirjoittelee vähän kaikesta mitä mieleen tulee. :)
  kurkkauksia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 36. http://nouprobleem.blogspot.fi/

  21-vuotiaan lifestyleblogi pulloillaan hyvän mielen höpötystä ja kameraan tallentuneita kuvia :)

  VastaaPoista
 37. aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  Oon 19-vuotias tyttö Turun seudulta. Valmistuin viime keväänä lukiosta ja oon tällä hetkellä välivuodella töitä tehden. Harrastuksiin kuuluu ahkera kuntosalilla käynti sekä tykkään laittaa kynsiä!

  Oon kirjoitellut mun blogia jo useamman vuoden ajan. Sieltä löytyy lifestyleä, muotia, urheilua, kosmetiikkaa, reseptejä, videoita sekä syvällisempiäkin tekstejä. :-)

  Tervetuloa lukemaan♥♥

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 38. http://fluffylelle.com/

  Lifestyle-blogi jota kirjoittaa 20-vuotias poronhoitaja Ruotsin Lapista.

  VastaaPoista
 39. Blog By Tinka

  17-vuotiaan lukiolaistytön lifestyleblogi, josta löytyy mm. kuulumisia, omia ajatuksia, päivänasuja, ostoksia ja valokuvausaiheisia postauksia.

  VastaaPoista
 40. http://ada-sofia.blogspot.fi/

  18-vuotiaan tyttösen lifestyleblogi, jonne mä kirjotan ihan arkipäiväsistä asioista, joita tapahtuu just mun elämässä. Blogiin ajautuu tarinointia vähän tärkeemmistä tapahtumista, kuten just nyt penkkareista, mutta myös niistä turhanpäiväsistä pikkujuttusista, kuten hyvästä aamupalaleivästä. :-D

  VastaaPoista
 41. http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  Oon Kiia, 18-vuotias ja lukion kolmannen vuosiluokan opiskelija. Valmistun siis keväällä! Kirjoittelen monipuolista lifestyleblogia yllä olevassa osoitteessa. Blogin aiheet vaihtelevat koulujutuista DIY-projekteihin, muodista sisustukseen ja bloggaamisesta valokuvaukseen. Kuvien ja tekstin lisäksi blogissani nähdään silloin tällöin myös videoita! :)

  VastaaPoista
 42. http://teleidoscopeworld.blogspot.co.uk

  21-vuotiaan tytön tarinoita maailmalta. Muutin Suomesta kolme vuotta sitten ja oon sen jälkeen asunut ja matkustanut niin Euroopassa kuin Aasiassa. Blogini päivittyy tällä hetkellä Briteistä ja keskittyy matkustamisen lisäksi Skotlannissa opiskeluun.

  VastaaPoista
 43. http://greetingsfromjoanna.blogspot.fi/

  OI! Sääkin oot jyväskylästä, nice! :)

  Mun blogi on aika monipuolinen, pyrin tekemään erilaisia juttuja. Blogissani ruokaideoita, DIY-juttuja, taidetta, retkeilyä, joogaa, treenijutttuja ja juhlintaa. Asun omakotitalossa kaksin poikaystäväni kanssa. Muutettiin tänne vasta marraskuussa. Ikää mulla 23. :)

  VastaaPoista
 44. http://keepitsimple-sinirosa.blogspot.fi

  Kahden 19-vuotiaan välivuotta pitävän helsinkiläistytön yhteisblogi! Meijän blogi on perustettu vasta n. kuukaus sitte mutta kannattaa jäädä seurailemaan jos muoti, valokuvaus, urheilu, sisustaminen, ruoka ja matkustelu kiinnostaa! :) Me tehdään postauksia yhdessä ja erikseen eli blogissa näkyy kahden kirjoittajan kaksi erilaista tyyliä ja pyritään pitämään blogi mahdollisimman monipuolisena ja inspiroivana! :) Tervetuloa seurailemaan!

  VastaaPoista
 45. http://mirellavalokuvaa.blogspot.fi/

  > 18-vuotiaan tytön valokuvausblogi :--)

  VastaaPoista
 46. www.stoori.fi/suoraanpuhujanpaivakirja

  24-vuotiaan naisen blogi ihmissuhteista: tositapahtumiin perustuvia sattumuksia ja oivalluksia sinkkuelämästä ja parisuhteista.

  Mukavaa hiihtolomaa :)

  VastaaPoista
 47. http://kristiinaino.blogspot.fi/

  23-vuotias opiskeslija kirjoittelee lifestyleblogia kuulumisistaan

  VastaaPoista
 48. www.petriina-lifeintechnicolor.blogspot.fi

  16-vuotias tyttö Oulusta kirjoittelee lifestyle-blogiaan mm. valokuvauksen, matkustelun ja monien muiden asioiden täydentämänä! Toivottavasti tykkäät :-)

  VastaaPoista
 49. http://tiiajennyy.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön monipuolinen lifestyleblogi :)

  VastaaPoista
 50. http://inka-allornothing.blogspot.fi

  19-vuotias Tampereen hurja, jolla haaveena insinööriopinnot. Blogin pääaiheina oma tyyli, kauneus & terveys sekä sisustutjutut. Blogissa asiaa asukuvista videopostauksiin. Lifestyle.

  VastaaPoista
 51. Yourbiggest-fan.blogspot.fi
  20-vuotiaan tytön lifestyle painoitteinen blogi :)

  VastaaPoista
 52. http://closerr-to-the-edge.blogspot.fi

  16-vuotiaan rovaniemeläistytön lifestyleblogi suurella ripauksella mm. hyvää fiilistä, omaa tyyliä, vaatejuttuja ja milloin mitäkin! :)

  VastaaPoista
 53. Juuri startattu blogini hundred moments of happiness sisältää nyt 'elämäni aakkoset' esittelypostauksen!

  Hyvinvointiin keskittynyt lifestyleblogini tulee saamaan paljon lisää postauksia sisältäen runsaasti laadukkaita kuvia!

  Tulevia postauksia on mm. Wanhat, helmikuun lempparit, asuja, ihanat yksinkertaiset toimivat lakkaukset, 5x lempi smoothieyhdistelmäni, sekä tutoriaali "kuinka saada omat ripset näyttämään pidennetyiltä?"

  Klikkaa mukaan seuraajaksi ja kommentoi toiveitasi blogini suhteen! :)

  VastaaPoista
 54. vaaleanpunainensateenkaari.blogspot.fi

  19-vuotias opiskelija joka rakastaa kaikkea söpöä ja vaaleanpunaista

  VastaaPoista
 55. Olen 22-vuotias opiskelija Tampereelta ja blogistani löytyy postauksia esimerkiksi vaatteista, reissuista, kuvausretkistä ja kuulumisista. Panostan kuviin :-)

  http://veeray.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 56. 1998 / valokuvaus / funtsija / av-opiskelija (:

  http://lifeonearth-marianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 57. http://katja-positivevibes.blogspot.fi/

  Blogin takaa löytyy 19-vuotias välivuottaan viettävä tyttönen, joka haaveilee Australiaan lähdöstä. Blogista löytyy mm. ostoksia, asuja, videoita jne! Tervetuloa!♥

  VastaaPoista
 58. http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  19-vuotiaan tytön blogi kauneudesta, lifestylestä ja mistä milloinkin ripauksella vaaleanpunaista.

  VastaaPoista
 59. http://vilmaalinaaa.blogspot.fi/

  19-vuotias Jyväskyläläinen aloitteleva bloggaaja (:

  VastaaPoista
 60. http://writtenbyneea.blogspot.fi/

  17-vuotiaan kuusitoista kesää nähneen tytön valokuvausblogi, josta löytyy lähinnä potretteja.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?