sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Live Aid 2015

Vähän aikaa sitten tuli kotiuduttua aivan mahtavalta Helsingin reissulta, ja ennen kaikkea Live Aid-konsertista. Melkein yhdeksän tuntia seisomista, vesisadetta ja palelua, mutta se ei menoa haitannut, ei ollenkaan. Joskus hieman ennen kahta saavuttiin Kaisan kanssa Olympiastadionilla, ja jonoteltiin siellä kolmeen asti vesitihkussa, ja tuota vesisadetta riitti melkein koko konsertin ajan, mutta oli onneksi hetkiä, jolloin vesisade lakkasi kokonaan. Lava oli massiivinen, mutta aivan liian korkea, joten jos esiintyjä esiinyi liian takana, ei eturivistä nähnyt mitään, mutta onneksi artistit sen ymmärsivät, suurin osa ainakin. Järkkärikamerat kiellettiin konsertissa, mutta Kaisa onneksi näpsi muutamat puhelinkuvat, ja antoi mulle julkaista niitä täällä, joten tässäpä niitä olisi, enjoy!Mä niin toivon, että eilinen fiilis välittyisi edes jotenkin näiden kuvien läpi sinne teille

8 kommenttia:

 1. Oijoi, fiilis kyllä välittyy hyvin! <3 Olisimpa ollut itsekin paikan päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin mahtavaa, tuohon konserttiin oli kyllä panostettu, ja paljon!

   Poista
 2. Ihana postaus! Tää teijän ulkoasukin on tosi nätti. Hyvin ajateltu, että laitatte teidän kuvat molemmille sivuille! :)

  http://theresnolimit-roosa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ja tosi kiva banneri! Tykkään myös hirmusesti siitä kun blogeissa on monta kirjoittajaa, joten taidan jäädä seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla että on mieluisaa! =)

   Poista
 4. Tänne ainakin fiilis välittyi ja ois ollut aivan mahtavaa olla kans paikalla! :) Löytyykö teidän blogista teistä esittelytekstejä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tollaiset ystäväkirjamaiset esittelyt löytyy täältä -> more-than-we.blogspot.fi/2015/04/ystavakirjat-x2.html

   :)

   Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?