maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kevätkuulumisia!


IMG_9136
IMG_9148
IMG_9140IMG_9144

Ihan omituisen oudon outoa, kesäloma alkoi.Mulla ei ole yhtään sellainen tunne ja fiilis, että nyt pitäisi sitten lomailla. Tälläkin hetkellä vettä tiputtelee, eikä se edistä tätä lomafiilistä yhtään. En oo avannut konettakaan pariin päivään, ja bloggerin blogisivu oli ihan täynnä ihania valmistujais- ja ylioppilaskuvia. Mulle iski joku outo tunne, että ensivuonnakin mullakin olisi ollut lakki päässä, ellen olisi hypännyt sote-alalle, mutta tuota tekoa en ole katunut, enkä tule katumaan. Vielä pari vuotta, niin sitten saadaan taas yksi lähihoitaja meidän sukuun. 

Kirjoittelen tätä postausta uudesta asunnosta. Tavarat alkaa pikku hiljaa olla omilla paikoillaan, nimilaput ovessa ja postilaatikossa, minä alan olla maltillisempi, ja pystyn istumaan paikoillaan, enkä kiertele ympäriinsä ja jännitä miten mä täällä pärjään. Ihan hirmu siistiä, että nyt sitä sitten asutaan omillaan mutta samalla se on pelottavaa, että tosiaan, miten kummassa mä nyt täällä itsekseni pärjäilen. Turhaanhan sitä jännitetään, mutta mutta.. 

Nyt siis kun tää kesäloma on alkanut, niin olis hienoo, jos kertoisitte mulle jotain postausideoita, mitä haluisitte nähdä ja lukea. Toiveita saa esittää! :)


8 kommenttia:

 1. Wau miten kivoja kuvia! Ihanaa kun on nyt kesä, sais vaan nuo ilmat lämmetä vielä oikeen kunnolla nii pääsis kunnolla fiilistelee kesästä. :-) Liityin teille myös lukijaksi, ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! voikun olisikin lämpä se +25 niin saattas tuntua enemmänkin kesältä.. :)

   Poista
 2. Nättejä kukkia! Itselläkään ei oo yhtään vielä kesä fiilistä, kai se sitten samalla tulee kun helteetkin :-D Voisit tehdä summer bucket list - postaukset (ellet ole jo sitä tehnyt), sitä oli ainakin kiva tehdä! Näin kesän alla kuvapostauskin olisi ihan jees :) Ja ainiin, pienenä vinkkinä että teksti voisi olla samanlevyinen kuin kuvatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Summer bucketti löytyykin tuolta parin postauksen jälkeen :) kuvapostaus vaikuttaa kyllä hyvältä.. pistetään korvantaakse! :)

   Poista
 3. Todella kauniita kuvia! *_* <3

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihania kuvia! :-) Pitäis itsekin lähteä pitkästä aikaa ulos kuvailemaan luontoa.

  http://starrynight-emma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, varsinkin kun on ihan mahtavat kelit, täällä ainakin :)

   Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?