torstai 16. huhtikuuta 2015

Se oma huone


Viime viikolla sain iloista sähköpostia. Sain kuulla, että kesäkuun alussa pääsen muuttohommiin, sillä minulle oli löytynyt soluasunto! Ihanaa päästä sisustamaan sitä omaa huonetta, juuri sellaiseksi kuin haluaisi. Syvennyin tänään We♥it:in kiehtovaan maailmaan, ja klikkailin sieltä muutamia kuvia, jonka kaltaisia juttuja saattaisin haluta itsekkin!

1711109528643

valokuvia kauneusjuttuja muhkea sänky ja tyynyt valoisuutta   kasvillisuutta  kokoelmia yksityisyyttä ja rauhaa 
8 kommenttia:

 1. Sain itsekkin kivan määrän ideoita omaan huoneeseen, joten kiitos tästä postauksesta :-) Ja tuo teksti "Never a failure, always a lesson" tuli kyllä myös kirjoitettua ylös !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikun saisi itsekin kasattua jonkun sisustuksen noista :)

   Poista
 2. aaah inspiroivia huoneita!! ^^Ihanaa että löyty asunto! Että onnea uuteen kotiin sitten!;)

  VastaaPoista
 3. Oman asunnon sisustaminen on kyllä niin ihanaa! Kukkaro ei pahemmin tykkää, mutta pää sanoo toista :D Itse kiertelen paljon kirpputoreja ja etsin sieltä kaikkea kivaa. Netti on myös kova sana sisustamisessa, kun se on täynnä kaikkia ihania ideoita! Tori.fi:täkin tulee käytettyä melkein viikoittain, kun etsii jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon joo kans miettiny että ei oo mitään järkee ostaa kaikkea ihan uuden uutena, voihan sitä löytää ihan aarteita diy-tekniikallakin :)

   Poista
 4. Ihania huoneita ! Onnea uudesta asunnosta:) Varmasti just kirppareilta voi löytää tosi söpöjä yksityiskohtia ja sitten taas ikeasta, jos sellainen on lähistöllä! Ite ainakin rakastan niiden maljokoita, kynttilöitä, kasveja ja sellasia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vähän kun jaksaa vaivaa nähdä, niin kirppisjutuista tuunaamalla saa vaikka ja mitä ihanaa :)

   Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?