maanantai 30. maaliskuuta 2015

VUOKATTI

Moikkaa! Mulle tuli postaus idea viime viikon Vuokatin reissusta! Olin tosiaan perheen ja kummieni kanssa Vuokatissa. Oli tosi huippu reissu ja oli paljon paljon tekemistä ja sai lomaa koulustakin :-D Huh sitä kaipasinkin! Tein tän postauksen nyt kännykkä kuvista kun kameraa ei ollut mukana..Neljä tuntia ja vähän päälle kesti ajomatka Vuokattiin täältä Jyväskylästä ja meinasi kyllä välillä tulla pikkasen tylsää..Onneks kännykkä ja scan burgerin ruoka piristi! 
Meiän mökki oli kivan näköinen ja siellä viihtyi hyvin koko reissun ajan. Se ei ollut kauheen iso ja mä ja mun veli nukuttiin parvella jossa pään kolautti kattoon koko ajan....! Ja ensimmäisenä päivänä eksyin kaiken lisäksi matkalla kylpylästä mökille. Onneks veli tuli pelastaa mut mutta oli aikamoinen kuumotus kun akkuakin oli jotain 3% ja kaikki mökit ihan samannäköisiä. Toi kylpylä oli iha sairaan upee! Se oli täynnä kasveja ja siellä oli palju ja savusauna ulkona. Ah oli kyllä ihana paikka.
Reissun olikin tarkoitus olla sportti loma niin heti ensimmäisenä iltana suuntasinkin salille rehkimään. Hiihtäminenkin kuului ohjelmaan ja se onkin tosi hyvää kuntoilun kannalta! En mä hiihdosta nauti samalla tavalla kuin esimerkiksi mun iskä mutta hiihtolenkin jälkeinen fiilis on niin mahtava. Ja sää oli aivan ihana kun aurinko paistoi! 
Tottakai hyvä ruokakin kuului asiaan. Käytiin sellasessa sportti baarissa missä otin ihan tollasta perus ruokaa eli ihan perus burgerin :-D Mutta toi jälkkäri..täydellistä! Parasta ikinä! 
Viimeseen kuvakollaasiin kuuluu tälläsiä random otoksia. Sain uuden tollasen columbian takin johon ihastuin heti! Toi väri on niin pirtee ja sporttinen ja tollasta olinkin hieman ettinytkin jo. Tosin toppatakki kelit alkaa olemaan kohta lopuillaan, että olikohan vähän turha ostos..? Tennistä pelailtiin myös veljen kanssa ja oli kyllä hauskaa! Kadotin tottakai kaksi palloakin mikä ei ollut multa mikään yllätys.. 

Tällänen pika postaus kännykällä, toivottavasti tykkäsitte! Onkos joku muukin käynyt Vuokatissa? :-) 


6 kommenttia:

 1. Kiva postaus!

  http://kaisakaisan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ooioi haluisin niin kovasti käydä vuokatissa!

  http://rronjaedith.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Vuokatti houkuttelisi muakin! Btw, ootte molemmat tosi kauniita :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee kiva ku muutki innostu :-) kiitos!

   Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?