tiistai 3. maaliskuuta 2015

Naamapostausta


1078 154236
9

Tässäpä postaus, joka piti tulla ulos jo hiihtoloman aikana, mutta se vähän jäi.. Koko loma meni kipeillessä, ja olin hautautuneena sängyn pohjalle sekä katselin MM-hiihtoja. Menihän se loma noinkin..

Tämä postaus on "naamapostaus". Eli kuvia vain ja ainoastaan minusta. Pitkää hiusta, kiharaa, vaaleaa, tummaa ja otsatukallista. Duckfacea, hymyä ja vakavaa. Järkkärillä otettuja ja iPhonemateriaalia. Uutta ja vanhempaa. 

Mulla on ollut jonkin aikaa sitten vielä hyvin huono itsetunto. Välttelin kameraa, sillä tiesin näyttäväni ihan kamalan rumalta. Ahdisti niin paljon joutua kuviin, ja pitkin hampain minut sai mukaan kuvaussessioihin. Olen saanut paljon kommenttia kehostani, negatiivista sellaista. Se aiheutti vielä enemmän sellaisen tunteen, että ei, mä en pysty olemaan kameran etupuolella. Kun on "vanhentunut", on jotenkin alkanut päästämään rumat kommentit toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, ingooraamaan ne. Olen itse alkanut omassa mielessäni miettimään, että kai mä ihan ookoo tyttö olen. Pikkuhiljaa sitä on alkanut nauttimaan kameran edessä olosta ja uskaltanut laittamaan Instagramiin naamakuvia, ilman hirveää pelkoa ja kammotusta. 

"Ei sillä oo väliä, miltä sitä näyttää,
 on paljon tärkeämpää että on joku, joka oikeasti välittää"18 kommenttia:

 1. sä olet kyllä tosi kaunis ihan sama mitä muut sanoo :)

  VastaaPoista
 2. Mä tiedän niin sen tunteen, kun kuulee jatkuvasti negatiivista kommenttia kehostaan, se oikeasti tuntuu pahalta. Joten on ihana, että oot saanut itsetuntoas kohotettua! Tosiaankin olet ookoo tyttö, paljon enemmänkin. Ja pakko vielä sanoa, että tommonen lyhyempi, polkkamallinen leikkaus sopii sulle ihan tosi hyvin mun mielestä. Tuo sun kasvonpiirteet esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Itekkin tykkään tästä lyhyemmästä aina vaan enemmän! :)

   Poista
 3. Oot maailman paras serkku, aina ja ikuisesti!!!!! <3 Ja kaunis, ihan aina!!!
  Niin hyvin sanottu, kauhea ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ pitäs järkätä jotenkin tapaamista!!

   Poista
 4. Ei pidä antaa muiden mielipiteiden vaikuttaa! Jokainen on kaunis omalla tavallaan ja sä et kyllä munkaan mielestä ruma ole! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla, että sä oot pystynyt hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet - se vasta onkin mahtava piirre ihmisessä, pidä siitä kiinni! Olet kaunis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, itsensä hyväksyminen on hyvä piirre ihmisessä :)

   Poista
 6. Moikka! Haastaisin teidät mukaan The Liebster Award - nimiseen haasteeseen. Tarkoituksena on saada näkyvyyttä alle 1000 - lukijan blogeille :)

  http://vilmamariaa.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! eiköhän me tämä tehdä! :)

   Poista
 7. Olet oikeasti todella nätti. Ihanaa, että olet saanut itsetuntoa korjattua. Se hyvä itsetunto nimittäin näkyy ulosapäinkin sellaisena varmuutena ja se näyttää hyvältä. Tsemppiä! ;)

  VastaaPoista
 8. Hienoa että olet saanut itsetuntoasi kohotettua, kaunis olet! :)

  Lea - Kuviakin kiinnostaa

  VastaaPoista
 9. Oot todella kaunis, älä välitä muista <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?