torstai 1. tammikuuta 2015

heihei 2014 - here i come 2015


IMG_8838
Nyt se vuosi 2014 on ohitse. Aivan hirmu nopeasti menikin! Eilinen ilta meni mukavassa seurassa, uudenvuoden herkkuja (nakit, pitsa ja perunasalaatti) syödessä ja raketteja ihaillen sekä tietty myös ampuen, Eilen illalla mietiskelin, että olenkohan yhtään mitään järkevää saanut aikaiseksi, tai onko minulle edes mitään tapahtunut. Suurimmat ja mullistavimmat tapahtumat olivat ehdottomasti lähihoitajaopintojen alkaminen sekä muutto omilleen asuntolaan.
IMG_8882
En ole oikein ikinä tehnyt uudenvuodenlupauksia, sillä usein tuntuu, että ikinä en niitä osaa pitää, tai ne tuntuu jotenkin tyhmiltä. Mutta tänä vuonna niitä muutaman lupasin..
IMG_8850
herkkupäivä kerta viikossa  lisään liikuntaa, eli kolme kertaa salia ja kaksi-kolme kertaa lenkkeilyä  Joka iltaiset venyyttelyt  hoidan korvaihottumani kunnolla hoitoon  kirjoitan joka päivä vähintään sivun päiväkirjaa ♥ aktivisoidun blogin kanssa (kamera mukaan asuntolalle!)  Opettelen nyppimään kulmakarvat
IMG_8839

Ihanan ihanaa vuotta 2015!
tehdään tästä paras vuosi!

8 kommenttia:

 1. Sulla oli kiva lahjapostaus (ajattelin vain kommentoida tähän uusimpaan)! Muutenkin teidän blogilla on kiva ulkoasu, tykkään :)
  Hyvää Uutta Vuotta 2015! :-)

  little-things-blogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Hyvät uvt sulle myööös! (=

   Poista
 2. Vähän kiva blogi! Tykkään tosi paljon ulkoasusta ja kivoja postauksia. :) Täytyyki liittyä lukijaks

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos ihanasta kommentoinnista ! :)♥

   Poista
 3. olisi mukavampi katsoa kuvianne jos ne olisivat vähän suurempia :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?