tiistai 23. joulukuuta 2014

Christmas tag

Hei vaan! Huomenna se koittaa, mulle ehkä vuoden tärkein ja rakkain päivä. Joulu.
Eilen saatiin joulusiivoukset tehtyä ja tänään kinkku paistettua. Äsken saatiin kuusikin ängettyä sisälle. Meillä on koko eilisen ja tämän päivän aikana ollut jokin kummallinen jännitys ja kihinä. Jotain pieniä salaisuuksia ja jännitystä. Tää tunne on vaan jotain niin ihanaa. Välillä iskee sellainen olo, että tekisi vaan niin mieli alkaa itkemään, on jotenkin niin onnellinen ja iloinen olo. Omituista tai ei, siltä minusta vaan tuntuu.

Mutta joo, olen huomannut monissa blogissa tämän Christmas tag- haasteen, ja ajattelin sitten sen itsekkin totetuttaa, näin aatonaaton kunniaksi.

1. Lempijouluelokuva - Lempparijouluelokuvani on ehdottomasti Joulutarina sekä Joulupukki ja noitarumpu. Joulutarinaa en ole vielä tänä vuonna katsonut, mutta Joulupukki ja noitarumpu katsottiin töissä lasten kanssa.

2.Joulun värit? - Ehdottomasti punainen ja valkoinen!
IMG_8754
3.Tykkäätkö olla yöpuvussa koko joulun? -En tykkää. Yöpuku päällä ollaan kyllä aika pitkälle aamupäivään asti, muuten vaihdetaan rentoiluvaatteet päälle, sellaiset missä on hyvä olla. Perinteinen "jouluasuni" koostuu legginsseistä, jostain tunikasta, neuletakista ja nietty ihanan ihanista villasukista 

4. Jos saisit valita 1 ihmiselle lahjan,kuka hän olisi? - Kamala valita vain se yksi henkilö. Olisi ihana valita yksi lahja koko perheelle, mutta jos vain yhdelle henkilölle, niin antaisin lahjan äidille. 

5. Oletko koskaan rakentanut piparkakkutaloa? - Olen! Siitä on tosin pitkä aika. Joka joulunalusaika minulla olisi haave sellainen rakentaa, mutta sitten se aina jotenkin vain jää, jää ja jää. Jospa ensi jouluna sen tekisin! 
IMG_8767
6. Onko sinulla lahjatoiveita? - Omituista kyllä, tänä vuonna minulla ei oikeastaan ollut mitään toivetta. Olen kyllä pitkään toivonut blenderiä ja aktiivisuusmittaria, ja niiden haluamisesta kyllä mainitsinkin.. Huomenna nähdään, tulenko kumpaakaan saamaan!

7. Joulun lempituoksu? - Ehdottomasti joun ekat piparit ja joulukuusi!

8. Lempi jouluruoka/herkku? - Paras jouluruoka on mummin itsetekemä maksalaatikko sekä kinkku. Parhaat herkut ovat taas suklaa ja joulutortut.

IMG_8763

Aivan ihanan rennonrauhallista joulua jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?