torstai 3. heinäkuuta 2014

Mitä kuuluu, miten menee?


IMG_8284
IMG_8292
Kunnollista postausta, ihan oikeella tietokoneella pitkästä aikaa. Oma kone tuli näyttöhuollosta takasin kotiin, ja edellinen "vuokra/koulu"kone piti palautella pois, kun sen lukion kesken jätin. Mulla kesäloma on mennyt ihan jees, eilen tultiin parin yön reissulta Tallinnasta. Oli kyllä muuten ihan kivaa, mutta keli ei oikeen meistä tykännyt. Tuolloin kun oli tarkoitus käydä vanhassa kaupungissa ja muutenkin kävellä ympäri Tallinnaa ja nähdä paikkoja, niin tietty juuri silloin täytyi alkaa satamaan, ja koko päivänhän sitten satoi. Harmitti, mutta jäipä jotain sitten seuraavalle kerralle..
IMG_8298
IMG_8322
Tänään mulle tuli postin mukana kirje JAO:lta, ilmoitus, että olen saanut asuntolapaikan. Nyt siis mulla on ainakin jokin paikka Jyväskylässä, missä sitten asua, ettei tarvitse rampata Joutsa-Jyväskylä väliä ihan jokapäivä. Tosiaan, jos Big Day Lite:ni ei valehtele, niin tuohon koulun alkuun on (enää) vain 34 päivää. Jotenkin niin huimaavaa ja pelottavaa, mutta myös niin innostavaa ja upeaa! Pitäisi varmaan alkaa hamstraamaan puuttuvia asioita, kuten kattilaa, paistinpannua, liinavaatteita ja sen sellaista. Kyllähän mun tulevaisuusboksissa on jo jotain, mutta kyllä sieltä tavaraa puuttuukin.. Jos sitä jotain syntymäpäivälahjaksi saisi, jotka myös tuoltapikaa ovat tulossa! 
IMG_8327IMG_8349
IMG_8371
Nyt viikonloppuna Joutsassa järjestetään jokakesäiset Joutsan Joutopäivät. Paljon kojuja, ihmisiä niin Joutsasta kuin muualtakin, paikallisia ja kauempaa tulevia esiintyjiä, syömisiä ja juomisia, ja tietty lasten (ja vähän vanhempienkin) suosikki, tivoli. Huomenna olis suunnitelmana lähteä Ilonan kanssa kiertelemään nuo joutopäivät, ja jos keli ois hyvä, ja muutenkin ois sellai hyvä fiilis, niin voisi sitä ehkä uskaltua ottamaan kamerankin tuonne mukaan, ja valottaa teille vähän tuosta meiningistä!

IMG_8350IMG_8359
Ainiin, sitten oisi vielä yksi juttu, liittyen ihan tähän blogiin ja sen ulkoasuun. Tänne tulee nyt jotain muutoksia tulemaan, muunmuassa nuo hyvinhyvin talviset sivukuvat muuttuvat kesäisemmiksi, kunhan kuvat napsitaan. Oisko teillä lukijoilla mitään ideoita toiveita tuohon ulkoasuun? Mitä haluaisitte tai mikä ois ehdoton ei? Sana on vapaa! :)

8 kommenttia:

 1. Wau ihanku jostain luontolehdestä noi kuvat :o Taidokasta!

  VastaaPoista
 2. Tallinnan vanha kaupunki on niin upee! Meillä on kaverin kanssa tarkotus tehdä perinteinen reissu Tallinnaan, jolloin samalla käydään laittamassa ripset, käydään kampaajalla, käydään syömässä ja tietysti shoppaillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohdiskeltiin Ilonan kanssa, että paljonkohan sielä Tallinnassa laitettavat räpsyttimet suunnilleen maksaisivat? :)

   Poista
 3. Ihania kukkakuvia! :D Oon aina tykännyt kukista ja tykkään myös niiden kuvailusta :)

  http://merihannele.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?