lauantai 28. kesäkuuta 2014

Menneet ja tulevat ajat

DSC_0249 Mitä mä meninkään lupaamaan viimeksi, postausta kuulumisista?  Koska on ehtinyt tapahtua niin paljon kaikkea tässä viime viikkojen aikana, täytyy kertoa ne "koho kohdat" (joita onkin vain muutama) eikä selittää pikkutarkasti kaikenmaailman turhista asioista (ja niitähän riittäis). Mutta tässä ne tärkeimmät olkaa hyvä! Noitten kuvien muokkaus meni vähän pieleen, koska ne on ihan eri sävysiä..Taitaa olla vähän unohtunut tuo kuvien käsittely taito. Kaikissa kuvissa mä, pahoittelut. Mutta oon iha rakastunut tohon paitaan niin pääsipä sekin sitten kuviin mukaan.
DSC_0271-tile DSC_0236 Tosiaan loma alkoi jo melkein kuukausi sitten ja nyt ollaan jo puolessa välissä..!? Musta tuntuu, että en todellakaan oo millään kesälomalla ja toi säähänhän sen fiiliksen tekee. Missä aurinko ja lämpö mitä vielä toukokuussa riitti. Onneksi kuitenkin jotain postiivisia merkkejä alkaa näkymään, kun aurinko paistaa tälläkin hetkellä kivasti. Peruskoulu on siis nyt suoritettu ja todistukset haettu itku kurkussa kun hyvästeli luokkalaisia ja muita ysejä. Sitä tajusi, että joittenki kanssa ei nähdä enää ikinä tai tullaan näkemään tositosi harvoin. Jotkuthan olivat tunteneet toisensa eskarista ysiin asti, ja mä vasta vitos luokalta, mutta näitten viiden vuoden aikana (varsinkin ylä-asteella) joistakin ihmisistä on tullut tositosi tärkeitä ja se jos mikä pistää itkettämän on, että joittenkin mun kavereitten kaa tullaan näkemään paljon vähemmän kuin ennen..

Mulle koittaa tosi iso elämän muutos syksyllä. Ihan kun lapsuus loppuis ja aikuistuminen alkaisi. Niin mulla taitaa tulla olemaan. Lähden nimittäin Jyväskylään opiskelemaan ja asumaan mun kaverin Lauran kanssa! Pääsin amikseen opiskelmaan liiketaloutta :) Tää jännityksen määrä on ihan valtava. Vaikka oon asunut Jyväskylässä 11 vuotta niin silti niin kauhean outoa lähteä täältä pikkuisesta kylästä missä oon nyt asunut vitosluokalta asti. Ja tottakai ihan eri asia kun muuttaa ilman perhettä yksin asumaan (no kahestaan Lauran kanssa). Tää asia onkin tällä hetkellä koko ajan mun mielessä ja muuttoon ei enää oo kun vähän yli kuukausi..! Ootan niiin innolla kun pääsen Lauran kanssa samaan kämppään ja meillä tulee olemaan varmasti hauskaa yhessä!! Ja varmasti ei tuu yksinäistä ja tylsää, kun vaikkapa asuisi ihan yksin.
DSC_0276-tile DSC_0234 Ekat 2 viikkoo lomasta meni mulla kesätöissä kaupassa ja nekin päivät meni niin nopeasti, että olin ihan ihmeissäni kun tajusin, että nyt ne työt on sitten ohi tältä kesältä. Ihan hyvä vaan. Mulla oli kivaa töissä ja opin paljon hyödyllisiä asioita. Kaupan alalle kun suuntaan niin loistava tilaisuus oli toi kaupassa työskentely. Mitä muuta mun lomaan on kuulunut töitten lisäks? No vaikka mitä. Oon ollut kavereiden kanssa, reissannut Jyväskylässä, Vaasassa ja Seinäjoella, yrittänyt ruskettua alkulomasta, uinut alle 5 kertaa, syönyt jäätelöä (joskus saattaa mennä parikin jätskiä päivässä), yrittänyt vähän treenata (salil eka salil vika), kolunnut koko netflixin läpi sateisina päivinä...kyllähän näitä asioita riittäis loputtomiin. Tässä vähän näitä asioita todella tiivistettynä. Mutta vielä sellanen asia, että mulle tulee aina niin happy fiilis kun saan tehtyä postauksen (varsinkin nykyään kun tekee niin harvoin), sellanen onnistumisen tunne! :D Instagramia päivittelen useemmin ja mut löytää sieltä nimellä ilonaselinda, joten voi käydä seuraamassa!
DSC_0259 Taas tällänen kilometrin pituinen teksti (ainakin mulle), oikeesti kukaan varmaan edes lue näitä :D Oon kuitenkin huomannut, että kirjottaminen on kivaa ja jotenkin mukavaa jakaa näitä asioita kaikkien kanssa. Tää on muuten 100 postaus, toki luonnoksiakin seasta taitaa löytyä..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?