tiistai 25. helmikuuta 2014

What is happened

20140225_135225 20140225_135609 20140225_154744Lumet on sulanut oudon aikasin, mutta se ei haittaa! Nyt on ainakin hirveesti intoo lenkkeilemiseen. 

Voisikohan joku kertoa miksi aika menee niiin kamalan nopeesti, että blogi ei edes ehdi käydä mielessä? Paitsi siten, että saa jonkun hetkellisen ahdistuskohtauksen kun muistaa, että ei ole tullut tänne kirjoittamaan mitään. Mutta asiaan, ettei postaus mene taas tähän: anteeks anteeks kun en oo kirjottanu..jne.. Viime viikko oli tosi erilainen ja sellanen mitä ei unohda ikinä, nimittäin tänne pikku kylään missä asun tuli vierailemaan ranskalaisia opiskelijoita! Ja meidänkin perheeseen tuli kaksi tyttöä asumaan vierailun ajaksi. Tästä sitten lisää ihan omana postauksena niin mahtava kokemus kun oli! Mitään ihmeellisiä asioita (patsi tietenkin tuo vierailu) ei ole tapahtunut näiden parin viikon aikana. Tai no tänään kyllä hain yhteishaussa, apuaa jännittää jo ja ei millään malttaisi odottaa kesäkuuta..Tavotteena mulla olisi päästä Jyväskylän amikseen opiskelemaan liiketaloutta ja siihen  jos vaan voi niin lisäksi lukio-opintoja eli kaksoistutkinnon ottaisin. Viime perjantaina alkoi hiihtoloma, ihanaa! Mulla ei oo mitään ihmeempiä suunnitelmia tälle lomalle, ihan vaan kotona chillailua. Mutta ensi viikosta on tulossa aivan mahtava! Lähden siis ensi maanantaina Madeiralle viikon ajaksi. Oon tosi tosi innoissani! En oo ollut pitkään aikaan ulkomailla, paitsi virossa mutta nyt pääsee vähän kauemmas :D Tässä viime aikojen kuulumisia, palaillaan toisen postauksen merkeissä, toivottavasti tällä viikolla. 

20 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa! :) ja nauti reissusta!

  VastaaPoista
 2. Oi tän blogin ulkoasu on tosi ihana! Teil on myös tosi kivoja postauksia :) Liityn varmaankin lukijaksi kunhan pääsen koneelle!

  http://blogbytinka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. moi ilona voisitko seurustella 00' kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. riippuu ihmisestä ja ois kiva tietää kuka kysyy :D

   Poista
 4. ooi ihanan olonen blogi teillä :)! Toi whipped creme on kyllä ihan loistavaa tämmöselle kuivalle talvi-iholle!

  http://chaasingthesun.blogspot.fi :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! Joo nii on :) Oon jo parin käyttökerran kerran jälkeen tykästyny siihen :)

   Poista
 5. mukavan oloinen blogi teillä:) ootte nättejä!

  http://oonaaino.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Määkin oon ihmetelly että onpas keväinen sää helmikuussa, melkeen ku ois jo huhtikuu haha! :-D Kivan oloinen blogi :)
  quitesimple-oona.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. uuh totta hyvä vaa et lumet sulaa, kesä on lähempänä :3

  http://uptm-sini.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeps, joo mäki ootan kesää jo innolla :-)

   Poista
 8. Ihana blogi. Ootte tosi kauniita molemmat :)
  Ja söpö koira :3 Mikä sen nimi on?

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia ja mukavanolonen blogi!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?