tiistai 14. tammikuuta 2014

Picturees


IMG_7952 IMG_7948 IMG_7944 Hei vain muruset, mun eka postaus, tässä ulkoasussa.. Ite tykästyin tähän, vaikka onhan tää ulkoasu tosi simppeli. Mitä mieltä te ootte? Mitä vois muokata/parantaa? Oli ihanaa päästä tänään aikaisemmin koulusta, ja koulusta kävellessäni ajattelin, että nyt saisi ihan tosi upeita kuvia, ja päätin ottavani kameran heti esiin kotiin tullessani. Noh, upeat auringonsäteet ja valot olivat tietty painuneet pois, mutta tuossa on pari kuvaa, mitä otin. Mulla olis haaveena hankkia uus objektiivi, 18-200mm.. olis ihanaa saada se..!
No mutta joo, tänään pitäis vielä tehdä ruotsin itsenäistä kappaletta, lukea samaisen aineen sanakokeeseen ja käydä vielä kirjastosa & iltalenkillä. Tuntuu, et ois hirveesti tekemistä, mutta niin vähän aikaa.. Mites teidän kevätlukukausi on käynnistynyt?

14 kommenttia:

 1. Onnistunut ulkoasu! Mielestäni kauniin pelkistetty ja osaat kuvata. Uusimmat kuvat ovat kauniita. Tekstiosuus aika tavanomainen, mutta ei yhtään hassumpi blogi! :)

  VastaaPoista
 2. Vähän ihania kuvia:3

  dreamscometrue-jaana.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kiitos sun kauniista kommentista :) Ihania talvikuvia, tulee semmonen fiilis että pitäs laittaa toppavaatteet ja mennä haistelemaan pakkasilmaa. Ehkä sen voisin tehä huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä kun nämä aurinkoisen pirteät päivät jatkuisivat.. :-)

   Poista
 4. Ihania kuvia, varsinkin tuo toinen! :-)

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia! :o Mulla on blogissa menossa koruarvonta, käy ihmeessä osallistumassa! :) >> http://anninsafari.blogspot.fi/2014/01/110114-arvonta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taidampa käydä osallistumassa... :)

   Poista
 6. Vauuuuuu! Upeita kuvia, etenkin toi viimeinen! Mä aina sanon, et talvi näyttää tosi kauniilta ikkunan läpi, mut sit jos menee ulos, asia onkin eri juttu. :P Inhoan kylmäää! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?