keskiviikko 15. tammikuuta 2014

LAST DAYS

DSC_0017 DSC_0021 Tänä aamuna olin ihan sekasin onnsituin mm.pilaamaan mun tossut kaatamalla mustikkakeittoo niitten päälle, ja muuten harmittaaa! DSC_0026 DSC_0029 DSC_0013 Kuten jo Heidikin puhui tästä uudesta ulkoasusta, itsenikin mielestä tää on nyt tosi hyvä vaikka pientä loppu hiomista kaipaakin. Kuvakokohan on nyt pienempi, kiitos flickrille kun meni uudistumaan..no joo ehkä mä en nyt ala haukkumaa sitä kun kuitenkin jo niin monet bloggerit siitä puhunut. Edellisissä postauksissa kuvat lagii aika pahasti, mutta älkää välittäkö niistä! Äsken kävi sellanen pikku moka, että onnistuin poistamaan postauksen jonka juuri äsken kirjotin (älkää ees kysykö mitä tapahtu, mä vaa menin muokkaa sitä..) Tällä hetkel oon tositosi turhautunut mutta, koska päätin, että postauksen tänää teen nii senhän mä sit teenki. Vielä postaus motivaatioo etin ja edelleenki tästä ei oo tullut ns.rutiinia, tykkään tosi paljon kirjotella tänne ja ajasta se ei ainakaan oo kiinni, koska sitä kyllä mulla on, turha siis selitellä. Viime aikoina ei oo tapahtunu mitään erikoista ja viisainta oli vähään aikaa vielä viikonloppuna pitää nahkatakkii pakkasilla ja olla liian vähissä vaatteissa ja mennä vielä harkkoihin kun olo ei ollut parhain, nytten sit jo kolmatta päivää kotona flunssassa ja kurkkukipua ja yskää. Kai se on sit uskottava, että sieltä se talvi ja pakkaset tuli. Nahkatakin paikka taitaa nyt olla kaapissa oottamassa kevättä. Viime päivät on siis mennyt aikalailla koneen seurassa sängyssä. Tilasin muuten pari viikkoo takaperin valehtelevien viettelijöiden kakkoskauden. Tosi hyvä sarja ja nyt jäin oottamaan kolmoskautta, mistäköhän sen näkis?

16 kommenttia:

 1. Tää teidän blogi on tosi kivanolonen, jään seurailemaan! ja tää ulkoasu on ihanan söpö!:-)

  http://ada-sofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Noi viettelijät on kyllä harvinaisen koukuttava sarja!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on vois kattoo vaik kuinka monta jaksoo peräkkäi :D

   Poista
 3. Hdfin on ainaki tällä hetkellä ilmanen ja sieltä voi kattoo Pretty little liarsin jaksoja 4. tuotantokauteen asti. Ja toi on kyllä nii hyvä ja koukuttava sarja!! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitti vinkistä, pitääki mennä kattoo!! :)

   Poista
 4. Ihanan valoisia kuvia :)!

  http://tiiabc.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Onpas sulla ollu ihanan chillejä päiviä :-) Kelpaisi mullekkin!
  Huomasin muuten tänään postausta tehdessäni, että itelläni voi ainakin nyt laittaa normaalisti kuvia Flickrin kautta!

  www.lia-ida.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olihan ne verrattuna koulupäivii :D Aijaa no asia siis korjattu!

   Poista
 6. Kiva tää ulkoasu. :)

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia! :) ite en vieläkään oo löytänyt vastausta tohon flickr-ongelmaan, koska kaikissa siihen liittyvissä ohjepostauksissa mulla ei toimi joku kohta, ja välit muuttuu taas isoiksi :/ äh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos :) me vaihettii 800 640 kuvakokoo nii ei ollu sit enää mitää ongelmii!

   Poista
 8. Teillä on tosi kivan raikas blogi! Ootte molemmat tosi nättejä :)

  http://iftheresafuture.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?