torstai 14. marraskuuta 2013

Omenapuhelin!


IMG_7621IMG_7622IMG_7616 Heissanssaa! Nyt minäkin kuulun niinsanottuun omenaperheeseen, kun tiistaina postista tuli iPhone 4s. Im in laaav! Eivät tutut turhaan sanoneet ja kertoilleet, miten hyvä tuo puhelin oikein on. Vielä vähän on hakusessa tuon käyttö, mutta kyllä se siitä, kun sitä vain käyttää. Harmittaa, kun tänne on tulut niin vähän kirjoteltua ja kuvailtua, koska tuo pimeys tulee niin nopeasti. Viikonloppuisin se kyllä onnistuu, mutta arkena ei, koska koulu loppuu 15-16 aikoihin.. Vielä tuosta puhelimesta, millaisia sovelluksia te käytätte älypuhelimissanne muuta kuin instagramia, whatsappia tai kikkiä? Ois kiva kuulla mitä te käytätte, joten sana on vapaa! :) + oli pakko lisäillä tuommoinen jouluvalokuva, ihan fiilistelyn vuoksi!

15 kommenttia:

 1. Mulla on kanssa 4S, ihan paras puhelin! :) Itellä on nää perus instagramit, kikit, whatsapit, twitterit.. Mut muuten voin suositella minion run-nimistä sovellusta. Ski Safari on vielä parempi, mutta se maksaa (0.89€). Tykkään myös snapchatista, we♥it:stä ja picsartista. Onnea uudesta puhelimesta jos noin nyt voi sanoa :D

  a-cup-of-morning-tea.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Heitän tässä teille haastetta;

  http://neutronstarforweirdos.blogspot.fi/2013/11/haastetta.html

  VastaaPoista
 3. Itte en vielä kuulu omenaperheeseen, vaan itseasiassa samsungii.. mut kannatan weheartit:in lataamista - sitä on tosi helppo käyttää puhelimella ja sieltä saat tallennettua kuvia puhelimeen :) muuta en oaa nyt mainita paitsi toki ne normaalit ;)

  VastaaPoista
 4. Vähän kiva kun sait Iphonen ! Joo, mullakin on sama ongelma, että kun pimeä tulee niin nopeesti, niin kuviakaan ei kerkee oikein ottaa :(

  http://josefiina-shine-a-light.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. onnea puhelimen käyttöön! pidä se ehjänä. blogilla on hieno ulkoasu

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa omppuperheeseen! <3 Iphonet on kyllä parhaita :)


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Oi kyllä noi iphonet on parhaita! Mul itelläkin on 4s ja tykkään (paljon enemmän kuin esim. iPhone 5, joka näyttää musta liian puikulalta)! =D Mutta pidä hauskaa uuden puhelimen kanssa. Ja teidän blogin ulkoasu näyttää muuten tosi kivalta!

  http://leopardella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo, musta kanssa se iPhone 5 on ruma.. :/

   Poista
 8. ää, minäki haluisin iphonen! :''D tosi kiva blogi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin halusin ja kauan.. nyt sen omistaja ;) kiitti !

   Poista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?