sunnuntai 18. elokuuta 2013

MY SUMMER

ripariiii Kesäkuu 
Koulu ja kasiluokka loppu. Heti pitikin lähtee viikoks riparille. Ihan kivaa siel oli vaikken niistä jeesus jutuista hirveesti välittänyt. Rippijuhlia järjestellessä meni aika paljon aikaa mut onnistuneet juhlat oli ja naimalupa tulikin sitten saatua. Turussakin käväsin, me oltiin yks yö siellä ja shoppailin vähän kesävaatteita niinkuin jyväskyläskin Heidin kanssa käydes. Yritin kyllä säästellä rippilahjarahoja, mut vähän liianki hyvin löysin kaikkee ostettavaa :D No kuiteski kesäkuu meni tosi nopeesti ohi, oli ihanan lämpimii päivii ja loma alko mukavasti!
Kotka Heinäkuu
Tässä kuus tuntu tapahtuvan paljon enemmän kaikkee kun kesäkuus. Olin kavereidenki kanssa enemmän. Oli joutsan joutopäivät ja mun kaveri tuli tänne joutsaan käymää ja oli yötä. Joutopäivil oli esiintymäs Tuuli, ja olihan sitä pakko mennä kuuntelemaan, vaikka en yhtään Tuulin musiikista välitäkään :D Joutopäivät oli ihan ok tänä vuonna, en vaan enää ikinä löydä mitään muuta ostettavaa sielt kun lakuja. Kotkaan tehtiin päiväreissu perheen kanssa, kierreltiin vähän siel kattomas et minkälainen paikka se oikein onkaa, hienot puistot jäi mun mieleen ja maretarium. Huvipuistossakin kävin tänä kesänä; lintsillä, oli tositosi kivaa, paras seura ja laitteet! Vielkin näitä reissui riittää, koska Kuopiossa ja jyväskylässäkin yllätysyllätys tuli käytyä. Kuopios shoppailin ja jyväskyläs kävin kaverin luona ja kattomassa The Lone Rangerin elokuvis. Tässä kuussa juhlittiin vielä mun yhen kaverin rippijuhlii ja rannallakin tuli oltuu niinkuin kesäkuussakin. Huh johan tuli tekstii, ehkä en selittele mitään enää.
2013-08-11 Elokuu
Nii no onhan tätä kuuta alle puolet jäljel, mut voihan sitä niistä vikoista lomapäivistä kertoo. Mun serkun häät oli, ja olin tosi innoissani, koska häät on vaan nii ihania juhlii. Ennen koulun alkuu oli käytävä ostelemassa kaikenlaista mitä tarvitsi, ja mm. uuden koulu laukun ja lenkkarit löysin. Tajusin et kouluhan alkaa ihan just ja nyt se loma sitten loppuu. Vähän ristiriitasii tunteita oli kun en millään ois halunnut et loma loppuu mut toisaalta oli ihan kiva palata kouluun, vaan sen takii et näkee niitäkin ihmisii ketä ei kesällä nähnyt. Mulla oli tosi kiva kesäloma ja kaikkii mahtavii asioit ja reissui tuli tehtyy, nyt sitten taas koulussa ja väsymyksen merkkei jo havaittavissa..

4 kommenttia:

  1. Sulla oli ihana kesä! Kivoja kuvia :) Taidan itekki tähä tällässeen postauksen, johon laitan kuluneen kesän kuvia! 8)

    http://hugmetinkerhell.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihanan näkösiä kesäkuvia! :)

    www.sonjakorpela.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, olithan asiallinen?